Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Пейка за градина от ковано желязо

  Пейка за градина на фабрика Еврика е изключително изящна. Моделът е решен в романтичен стил с декоративни елементи от ковано желязо. Седалката е тапицирана, докато облегалката е декорирана с елементи от ковано желязо и е изключително подходяща за всеки тип градина. Подобно на останалите модели от серията мебели от ковано желязо и градинската пейка на фабрика „Еврика“ е изключително функционална.

   

  С какво се различава от дървените модели? На първо място е с тапицирана седалка, която е много удобна за сядане. Основаната е много стабилна и може да издържи силно натоварване. Освен това дизайнът е решен в стила на останалите мебели от серията и имате възможност да я комбинирате с различни мебели от същия стил.

   

  На второ място, подхожда на всеки интериор–в градината, в парка, край басейна или в зимна градина. Съчетава се успешно и с малка градинска масичка от ковано желязо, която е перфектна комбинация за градината. С размери 1600/1060/515 моделът предлага максимални удобства и комфорт. А ако с тези размери не ви допада, тази мебел може да се произведе и по поръчка на клиента, с размери на клиента. Моделът е изключително продаван и популярен продукт, освен това краси градината или терасата. Подходящ е за вили, крайбрежни къщи, както и за хижи, беседки, като допълнение към градината. Може да използвате пейката за градина за оформяне на кът за почивка, или просто да я оставите като декоративен елемент край дома. Също толкова елегантно би стояла и в ресторант или кафене, където да оформите кът на открито за големи компании.

   

  Седалката е изключително удобна и може да се тапицира в голям брой цветове и дамаски. По ваш избор можете да изберете кожа или тъкана тапицерия от менюто „Дамаски“ и „Кожа“ на сайта. Предлагаме богата гама от тъкани дамаски и кожи. Освен тапицерията, цветът на кованото желязо може да се избере от клиента.

  Моделът е бутиков и изключително солиден и надежден. Гарантираме ви, че с тази пейка за градина ще се чувствате изключително комфортно. Освен това при поръчка на количества предлагаме и солидни отстъпки.

  Размери
  Запитване