Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Градинска мебел от ковано желязо и стъкло

  Една красива и елегантна градинска мебел, която е подходяща за всеки стил и интериор. Можете да я поставите в градината, или у дома и тя ще бъде гордост за вашия интериор.

  Тази градинска мебел представлява красива градинска маса с основа от ковано желязо и стъклен плот. Масата е част от градински комплект, състоящ се от пейка, ниска и висока маса от ковано желязо и градински столове в различен вид. Може да бъде произведена в друг цвят и с други размери на стъкления плот. По стандарт мерките й са 1150/750/1150. Основата е от ковано желязо с извити декоративни елементи. Плотът е от стъкло, като е с овална форма и позволява да се съберат повече гости. При нужда сме готови да изработим и по-широк, или по-тесен плот, който да побере повече или по-малко приятели. Може да се комбинира с предложените модели градински столове, които са изложени в секцията градински мебели на сайта ни.

  Моделът сам по себе си е очарователен, но има и други преимущества. Може да го използвате като маса за кафене, или в градините на ресторанти и на тераса или дори у дома. Въпреки че е предвидена като градинска мебел., масата може да послужи като красив декоративен елемент и у дома.

   

  Защо да изберем?

  Градинска мебел на фабрика „Еврика“ е подходяща за всеки стил обзавеждане. Тя намира своето място, както сред красивата природа на романтичните паркове, така и в малките живописни кафенета, а също и сред интериора на вашия дом. Преимуществата й са очевидни–красива е, функционална, а в същото време и здрава. В сравнение с градинските мебели от пластмаса и ПДЧ плоскости, тя издържа на влага и резки температурни промени. Освен това при правилно съхранение може да ви служи с години.

  Качествата на продуктите на фабрика Еврика са се доказали през годините. Освен това подобни модели градински мебели са популярни не само у нас, но и в чужбина. Моделът може да намери място във виенски салони, а също така и във френски бистра, както и в традиционни кафенета. Ще останете очаровани от възможностите на тази градинска мебел и нейния чар. Ако искате да впечатлите приятелите си и да ги накарате да ахнат, това несъмнено е вашият избор. 

  Размери
  Запитване