Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Стол от ковано желязо

  Градински стол от ковано желязо е модел, специално изработен от фабрика „Еврика“ за градинско обзавеждане. Той е част от комплект градинска пейка, кресло за градина, малка масичка за кафе, стол и маса за хранене. Предлага се в няколко разновидности, като предложения модел е с подлакътници от ковано желязо.

   

  Този модел градински стол от ковано желязо е подходящ не само за кокетните къщи и дворове, но и за симпатични заведения като кафенета, ресторанти, заведения на открито сред природата, хижи, край басейна, или дори в хотелите. Столът е изключително красив, а и много изящен. Фините линии и извитите облегалки за ръце от ковано желязо, го правят наистина атрактивен и подходящ за класически интериор и то не само на открито.

   

  Моделът се произвежда с размери 550/1060/600 и може да се комбинира с градинска маса от ковано желязо. Подходящ е както за употреба в градината, така и за ползване на тераса или веранда.

  Конструкцията е така изработена, че да осигури максимален комфорт при сядане. Облегалката за гърба е с извити декоративни елементи, но осигурява опора. Седалката също е устойчива, а за повече комфорт са поставени и възглавници. D-образната конструкция на краката, осигурява допълнителна стабилност, като в същото време идеално хармонира с останалата част от дизайна на тази мебел.

   

  Тапицираните части можете да изберете от менюто „Дамаски“, а ако предпочитате модел с по — нестандартна тапицерия, можете да подберете образци и от меню „Кожи“

  В зависимост от предпочитанията на нашите клиенти, моделът може да се изработи самостоятелно, или в комплект с останалите мебели от тази линия. Изработва се и в комбинация с отделни модули — така например можете да поръчате градински стол от ковано желязо самостоятелно, или в комплект с маса за хранене. Също така, заради стилния си дизайн е функционален не само в градината ви, но и в различен тип заведения. Можете да превърнете кафенето си в едно малко френско бистро, или виенски салон, залагайки на този модел столове и маси в откритите му части. И тъй като тази бутикова мебел е достъпна за всички наши клиенти, които искат да осигурят максимален комфорт на своите гости, при поръчка на количество, предлагаме също така и отстъпка от цената.

  Размери
  Запитване