Описание
  Average: 4.6 (6 votes)

  Люлеещ стол тапициран с кожа

  Сред мебелите за градина на фабрика „Еврика“ има един модел, който направо ще ви очарова. Това е люлеещ се стол от метал, в който ще се чувствате, все едно сте направо в приказките.

  Моделът е изключително елегантен с разчупен и семпъл дизайн. Можете по цял ден да седите в него край басейна, на терасата или в парка. Децата ви пък направо ще се влюбят в неговата люлееща се функция. И ще бъде почти невъзможно да ги накарате да се разделят с любимата си мебел.

   

  Замислен като люлеещ се стол за градина, този продукт може да намери приложение и у дома. Независимо дали става дума за разположение край камината, или на верандата, и терасата, тази вещ се вписва перфектно във всеки интериор.

  Качествата му спрямо обикновения люлеещ се стол от дърво са очевидни- Разполага с удобна тапицирана седалка и облегалка, която направо, ще ви накара да заспите, докато се люлеете в него. Моделът се предлага с кожена и ли тъкана тапицерия. Можете да подберете вид и цвят на тапицерията, съответно от менюто „Кожи“ и „Дамаски“.

   

  С функционалността си тази мебел се вписва перфектно в интериора на всеки модерен дом или градина.

  Дори да не искате да поставяте подобен люлеещ се стол на открито, без съмнение ще можете да се насладите на удобство и комфорт и още по-красив дизайн на тази мебел у дома, край камината. Изчистените линии го правят просто идеален за малки, съвременни жилища. Дори да нямате много място, ще оцените преимуществото на този люлеещ се стол в дома ви.

   

  В сравнение с останалите мебели от подобен тип, люлеещ се стол на фабрика „Еврика“ не задължава да съобразявате останалата част от интериора с него. Можете да го разположите в класически, в модерен или екзотичен интериор и той би намерил своето място навсякъде там.

  Друго предимство е неговата устойчивост и здравина. Несъмнено, бихте се притеснили, ако по-солидните ви гости решат да изпробват традиционен люлеещ се стол от дърво. С този модел обаче не рискувате нищо, тъй като металната конструкция е изключително устойчива.

  Размери
  Запитване