Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ниска маса за градина - ковано желязо

  Семпла и изключително елегантна мебел, градинска масичка за кафе е идеалното предложение за собствениците на всяка градина. Ако обичате сутрин да си пиете кафето на открито, или предпочитате следобедния чай с приятели край беседката, тази малка градинска масичка е точно за вас.

  Благодарение на компактните си размери, моделът се вписва идеално не само сред дърветата и цветята в градината ви, но и дори на малкия ви балкон. Моделът се предлага като част от комплект градински мебели, но също така и самостоятелно. Комплектът включва градинска пейка, градинско кресло, маса за кафе, помощна масичка, стол и маса, но ако не се нуждаете от всички тези мебели, можете да поръчате само нея.

   

  В зависимост от функциите, които предпочитате тази мебел да изпълнява, тя би подхождала идеално на беседката в градината ви, където да е част от интериора за отдих на открито, или да служи за поставка на цветя. Заради компактните си размери, намира място и приложение навсякъде, а благодарение на факта, че е изработена от ковано желязо, можете да я използвате с различни от основното й предназначение.

  Модел създаден, за да глези клиентите ни, тази малка масичка за кафе, също така е идеална и за хотелските тераси. Ако разполагате с почивен комплекс, гостите ви без съмнение ще оценят възможността да се насладят на закуска на открито с тази малка масичка за градина.

   

  Можете да я използвате в комбинация с градинско кресло, или пейка и да създадете изключително романтичен кът за отдих на открито. Или да я поставите край басейна, където би била идеален мокър бар за напитки, докато се забавлявате с приятели. При това не е нужно да се притеснявате за здравината й—защитното й покритие, а предпазва от атмосферни влияния.

  Друга причина да изберете тази градинска масичка за кафе е изчистеният й дизайн и семпла конструкция. Моделът е подходящ също така и за летен хол на открито и за домашна употреба. Цветът на тази мебел може да бъде по ваш избор, а за клиенти, които решат да поръчат по-голямо количество, предлагаме също така и солидни отстъпки. Без съмнение, това е една мебел, която дълги години ще краси градината ви и ще ви служи вярно.

  Размери
  Запитване