Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Маса за градина от желязо

  Една бутикова мебел, която със сигурност ще се хареса на ценителите на градинско обзавеждане. Ако искате да спестите пари и в същото време да разполагате с красиви мебели за градината, които не изискват особено внимание и грижа, маса за градина от ковано желязо е идеалният избор.

   

  Какви са предимствата?

  На първо място — здравина. Няма дърво, или пластмасов материал, които да са толкова устойчиви, колкото масата от ковано желязо. Тя е солидна, с изящни крака и изключително семпъл дизайн. Можете да я разположите на терасата, в градината, на верандата и тя ще изглежда навсякъде перфектно. Мечтаете да превърнете заведението си в парижко кафене? Поставете в откритите части маса от ковано желязо и ще постигнете този ефект незабавно. Освен това е много по-устойчива от други модели.

   

  На второ място—красива. Овалният плот е достатъчно издръжлив, за да поеме тежестта на продуктите нареждани отгоре, а краката са изключително елегантни. Те са извити, но в същото време стабилни и много сигурни, като осигуряват допълнителна опора на масата.

   

  На трето място—размерите. Масата се произвежда с размери 1000/750/1000, като плотът е достатъчно голям, за да побере поне 4—5 човека и то спокойно да се хранят. Ако сте поканили приятелки на следобеден чай, можете да сте спокойни—има къде да ги настаните.

   

  На четвърто място—комбинира се лесно. Споменахме ли, че маса за градина на фабрика „Еврика“ е част от комплект? Моделът е елемент от изключително красиво и функционално решение за пълно обзавеждане на градината. Той съдържа градинска пейка, градинско кресло, маса за кафе, помощна масичка, стол и маса за хранене. Вие обаче можете да поръчате единствено и масата за кафе, ако желаете да придадете на градината разнообразие. Или в комплект със стол за градина /реф. 7024/, който е изключително красив и оригинален.

   

  Какви други предимства има маса за градина на фабрика „Еврика“? Може да бъде поръчана с отстъпка. За клиентите ни, които са избрали да закупят количество от тази мебел, осигуряваме транспорт при доставката, както и солидна отстъпка за количества. 

  Размери
  Запитване