Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Стол за градина от ковано желязо

  Модел, който несъмнено ще ви впечатли. Представяме на вниманието ви, стол за градина на фабрика Еврика, изработен от ковано желязо с мека тапицерия.

  Този модел стол за градина е подходящ не само за малките домашни дворове, но и за обществени комплекси като кафенета, ресторанти, заведения в паркове или градини и други. Моделът е изключително красив, а и много изящен. Фините линии и овални форми от ковано желязо, го правят наистина желан.

   

  Столът също така е част от комплект, включващ триместна пейка, кресло за градината, маса за кафе, помощна масичка, столове и маса за хранене. По желание на клиентите ни може да бъде решен и в друг цвят.

  Гърбът на стола, както и цялата му конструкция е изработен от ковано желязо, а елементът във формата на лира, всъщност служи за опора на гърба. Седалката е подсилена, а D-образната конструкция на краката, осигурява допълнителна стабилност. За да се чувстват гостите ви удобно са предвидени и възглавнички за сядане. Тапицерията им можете да изберете от менюто „Дамаски“, а ако предпочитате модел с по—нестандартен дизайн и от меню „Кожи“.

  Моделът се предлага с размери—550/1060/515 и може да бъде произведен самостоятелно, или в комплект с останалите мебели. Също така, заради стилния си дизайн е функционален не само в градината ви, но и в заведения. И тъй като тази бутикова мебел е достъпна за всички наши клиенти, които искат да осигурят максимален комфорт на своите гости, при поръчка на количество, предлагаме също така и отстъпка от цената.

   

  Преимуществата му пред мебелите от пластмаса и ПДЧ са многобройни, но ще се спрем на най-важните:

  1. Здравина Стол за градина от ковано желязо е много по-устойчив, от всяка мебел от пластмаса.

  2. Красота и стилен дизайн. Не може да подминете факта, че гръцката визия на тази мебел, ще придаде класа на градината ви. Освен това изглежда изключително изящно не само на терасата, но и сред розовите ви храсти.

  3. Не се влияе от промените във времето. Ако си купите стол за градина от ПДЧ, считайте, че след първия дъжд ще ви се наложи да го смените. Влагата уврежда фурнира, а цялата мебел се надува и съответно чупи. Специално защитно покритие предпазва метала от увреждане, а освен това тези столове са много по-леки и удобни за съхранение от останалите им алтернативи.

  Размери
  Запитване