Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Градински диван от ковано желязо

  Градинска пейка на фабрика Еврика е компактен модел, комбинация от солидна метална конструкция и мек и удобен матрак, подплатен с възглавници. Романтичната мебел подхожда не само на домашната градина, но и на кътове за почивка на търговски центрове, в кафенета, ресторанти и дори почивни центрове.

  Градинската пейка се произвежда изцяло от ковано желязо и е част от комплект, който включва още — триместна пейка, градинско кресло, маса за кафе, помощна масичка, столове и маса за хранене. В зависимост от личния вкус на клиентите може да се изработи и с различен цвят по каталог.

   

  Моделът се предлага в размери 1960/1050/820 и е с удобен матрак с дебелина поне 10 см. Дамаската на тапицираните части е от висококачествени тъкани, които можете да разгледате в меню „Дамаски“. Съчетава се отлично с градинско кресло на фабрика „Еврика“ и с маса от ковано желязо. Романтичният дизайн на мебелите ги прави подходящи не само за декорация на градината, но и за обзавеждане на кафене или ресторант.

  Ако разполагате със зона на открито във вашето заведение си заслужава да обмислите идеята за декориране с този модел мебели. Освен че са висококачествени и не заемат много място, можете да бъдете сигурни, че дълги години ще ви служат, без да се тревожите, че може да се наложи да ги сменяте постоянно. Освен това при поръчка на количество, предлагаме и изгодни отстъпки.

   

  Моделът градинска пейка на фабрика "Еврика", освен това е подходящ за декорация на тераси или веранди. Предимствата на модела са, че е устойчив на различните атмосферни влияния, а и не заема много място. Освен това тапицираните части лесно могат да бъдат подновени, в случай, че ви омръзнат. А за клиентите, които предпочитат нестандартните решения, предлагаме и специална оферта—кожена дамаска, която можете да видите от менюто „Кожи“ на сайта на фирмата.

   

  Защо градинска пейка от ковано желязо, а не от дърво, или пластмаса?

  За устойчивостта на пластмасата, могат да се кажат доста неща и не на последно място, че мебелите от този материал лесно се чупят. Модерните градински мебели от МДФ и ПДЧ материал пък не са особено надеждни и при първия дъжд трябва да ги приберете вътре. Ако не разполагате с допълнително място в жилището си, градинска пейка от ковано желязо на фабрика „Еврика“, спокойно може да бъде оставена в градината и през студения сезон. Със специалното си покритие, тя устоява на всеки сезон. 

  Размери
  Запитване