Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Кресло за градината от ковано желязо

  Още една изключително функционална мебел, която е много красива и елегантна. Представяме на вниманието ви, градинско кресло, което може да разположите на всяко място в градината.

  Това е един изключително удобен и функционален модел, в който можете да се отпуснете и да се порадвате на времето навън, или да разположите на верандата и терасата. Също толкова добре би стоял и под някоя беседка, или в градински павилион.

  Моделът е част от комплект, който съдържа градинско кресло, триместна пейка, маса за кафе, помощна масичка, маса и стол за хранене. Всички те са идеално допълнение към градината, но могат да бъдат поръчани и поотделно. Този модел се произвежда с размери 1000/920/820 и в същото време е изключително стабилен и функционален. Моделът се произвежда изцяло от желязо, като е декориран с извити елементи. Дамаската на възглавниците може да изберете от менюто „Дамаски“ на сайта. Клиентите ни, които предпочитат да заменят тапицерията от плат с тапицерия от кожа, предлагаме голямо разнообразие от еко кожи и мостри от естествена кожа. Можете да видите нашите предложения в менюто „Кожи“, отново на сайта на фабрика „Еврика“.

   

  В зависимост от личния си вкус, можете да изберете дали да използвате този модел само у дома, или в почивни центрове. Благодарение на своята мултифункционалност и фин дизайн, градинското кресло, идеално би подхождало за градината на вашия хотел или ресторант, за да настаните гости край басейна на открито, или пък в откритата част на кафенето ви в парка.

  Тази удобна и функционална мебел може да се съхранява и на открито, и на закрито, благодарение на специалното си защитно покритие. Освен това е изключително здрава и устойчива, така че няма да имате причина да се притеснявате за по-солидните си гости. Преимуществото на градинско кресло от метал е още и фактът, че разполагате със сменяеми възглавници към него. Освен това далеч не е толкова твърдо и неудобно като пластмасовите си алтернативи, които ще откриете на пазара.

  Изработваното от нас кресло, не е просто бутикова мебел, която да разположите в градината си, въпреки че притежава всички качества, за да я краси. Можете да го поръчате и за клуб или заведение, като при поръчка на количество фирмата предлага и отстъпка. 

  Размери
  Запитване