Описание
  Average: 4.8 (6 votes)

  Градински стол и маса

  Комплект градински стол и маса е изключително удобна и стилна конструкция, която да разположите в градината си. Комплектът включва стилизирана маса с кръгъл плот, елегантна и изискана, подходяща за отдих на открито. Към нея върви и стол от ковано желязо с фини орнаменти, подходящ за всеки тип градина—традиционна, класическа европейска, или дори модерните им вариации с шезлонги, шадравани и кът за игра—това обзавеждане ще подхожда практически навсякъде.

  Масата притежава изящна конструкция, с основа от ковано желязо и с извити декоративни елементи, а столовете са удобни с изящни декорации. Солидни възглавници осигуряват комфорт и удобство, а металната основа е стабилна и изящна.

   

  Столът е с изключително удобен и функционален дизайн, изработен специално за клиентите на фабрика Еврика. Металната основа е с D-образна обърната конструкция, която осигурява стабилност, а седалката е така изградена, че да е устойчива и на най-силен натиск. Облегалката е с декоративни елементи от ковано желязо, които да осигурят комфорт на посетителите.

  Масата също е с извити форми, за да осигури максимално изящество и комфорт. Моделът се предлага с размери—570/650/830 и размер на масата 1000/750/1000.

   

  Градинският стол е произведен изцяло от ковано желязо. И е част от комплект столове и маси, които са подходящи за градината. Можете да ги разположите навсякъде — на двора, на терасата, около басейна, в градината, или на верандата. Този тип обзавеждане е подходящо като оформление за екстериора на вили, къщи или заведения и ресторанти. По тази причина, осигуряваме отстъпка на клиентите ни, избрали да поръчат количество от тази мебел.

   

  Моделът се изработва изцяло от метал и е в комбинация с масичка за кафе. Предвидени са и възглавнички, които да осигурят допълнителен комфорт. Можете да изберете дамаска от менюто „Дамаски“, където са изложени редица ефектни образци. Предложението ни е свързано още и с допълнителни предложения за обзавеждане на двора—дивани, кресла и шезлонги, които можете да разгледате в секцията „Градински мебели“ на сайта. 

  Размери
  Запитване