Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Градински стол от желязо

  Един от важните аксесоари, от които се нуждае всяка градина е градински стол. Независимо дали става въпрос за декорация, или за мебел, която наистина да се използва по предназначение, той е неизменна част от декора.

  С грижа за удобството на своите клиенти дори и в градината, фабрика Еврика предлага на клиентите си един изключително елегантен модел стол. Той се характеризира със солидна конструкция, крака от ковано желязо, удобна седалка и още по-удобна облегалка. Лесно можете да го приспособите за употреба във всяка част от градината, тъй като е изключително лек.

   

  Моделът може да бъде комбиниран и с градинска маса на фабрика „Еврика“, а благодарение на изящния си дизайн, ще намери място не само в градината ви, но и в ресторант, кафене или дори плажен бар на открито.

  Вдъхновен от класическия гръцки стил, градинския стол е изключително удобен и функционален. Освен това, благодарение на солидната основа е изключително устойчив и ще издържи дори най-солидните ви гости. Можете също така да го декорирате с възглавнички, или тапицерия / предлагаме дамаски в категорията „Дамаски“ на сайта/ и да разчупите дизайна.

   

  Тъй като държим на качеството, този модел се изработва в комбинация—метал и естествена масивна дървесина. Градинският стол може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в зависимост от личния избор и предпочитания на клиентите ни. Разполагаме с богата гама от цветове, които може да разгледате в менюто "Цветове" на сайта на фирмата. Столът се произвежда от масивна дървесина и е изключително солиден и удобен. В същото време моделът е подходящ за употреба, както в градината, така и в кафенета и ресторанти. По тази причина, на клиенти поръчали по-голямо количество, предлагаме и изгодни отстъпки.

   

  Моделът градински стол на фабрика „Еврика“ е и много лесен и удобен за поддръжка. Благодарение на специалния финиш на дървото, той издържа на всякакви атмосферни условия. Преимуществата на този градински стол са многобройни. На първо място той е изключително функционален, красив и лек. Можете да го съхранявате навсякъде, а благодарение на солидната основа, можете да го предложите и на по-солидни гости.

  Предлагаме няколко вида градински столове от ковано желязо.

  Размери
  Запитване