Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Маса от ковано желязо с дървен плот

  Един великолепен образец в класически стил, решен в най-добрите образци на виенския класицизъм. Предложената маса от ковано желязо и дърво е още един изключително елегантен модел на градинска маса, който е изключително популярен в каталога на фабрика Еврика. Той е създаден специално за нашите клиенти, които харесват класическия интериор и биха искали да пренесат част от него, дори и в градината си. Елегантни линии, фин дизайн, стабилни плотове – градинската маса от желязо и дърво е идеален избор, за да посрещнете гостите си на открито в градината или да организирате парти и други развлечения на открито.

   

  Моделът подхожда, както за градинско обзавеждане в градината, така и за други отворени пространства като верандата, балкона или друго открито помещение. С голям успех обаче може да се впише в интериора и на ресторант или заведение. Ако вашето кафене или ресторант разполага с лятна или зимна градина, поглезете гостите си с класическа атмосфера. Една маса от дърво и ковано желязо ще направи чудеса за визията на ресторанта ви. Гостите ви ще почувстват като попаднали в някое виенско или парижко бистро, а и моделът е устойчив на атмосферни влияния от всякакъв тип.

   

  Можете да поръчате модела градинска маса от дърво с размери 900/760/900. Долната част е изработена изцяло от декоративни елементи от ковано желязо, а горната е от дървен плот, изработен изцяло от масив.

  В зависимост от личния вкус на клиента, плотът на градинската маса от дърво се произвежда от бук, череша, дъб или липа, според вкуса ви. Цветът също е въпрос на избор. Мостри може да видите в менюто "Цветове" на сайта на фирмата. Разполагаме с богата гама от цветове, а ако предпочитате, предлагаме и състарен финиш. При поръчка на големи количества, можете да се възползвате от специалните ни оферти за по-ниски цени.

   

  Градинска маса от дърво и ковано желязо се поддържа лесно и няма нужда да се тревожите за нейното съхранение, ако я забравите на открито. Специално покритие осигурява защита от атмосферните влияния и предпазва дървото.

   Моделът е част от разнообразна колекция градински мебели, като тук са включени и няколко вида градински маси от ковано желязо.

   

  Размери
  Запитване