Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Градински стол от дърво и ковано желязо

  Стилизиран и елегантен модел на градински стол от дърво, който е идеален за големи градини. Моделът е изключително подходящ за декорация на домашния двор, или в заведения и ресторанти, където разполагате с кът на открито. Този модел градински стол от дърво е изработен от ковано желязо дървени елементи, заради което е устойчив на всякакви атмосферни влияния.

   Изящния му дизайн го прави подходящ за всеки екстериор—модерно кафене край реката, изискана лятна градина на някой ресторант, или дори в градината на двора, където можете да го разположите в къта за почивка. И дори край басейна, където несъмнено ще намери своето специално място.

   

  Тази мебел е изключително надеждна благодарение на изящните си крака от ковано желязо. Седалката е допълнително подсилена от метални рамки, облегалката също. Облегалките за ръцете са покрити с дървени части, които да ги направят по-удобни. Благодарение на сгъваемия механизъм, столът може да прибира и съхранява в компактен вид във всяко помещение на дома. Изключително удобна и компактна мебел, която се съчетава прекрасно с маса от дърво и ковано желязо /реф—7007/ и градинска маса с керамичен плот, /реф—7004/.

  Моделът градински стол от дърво, се произвежда в комбинация от масивна дървесина и ковано желязо. Дървените части могат да се изработят от бук, череша, дъб или липа. Предлага се и разнообразие от цветове и десени, които можете да подберете на сайта на фабрика „Еврика“ от менюто "Цветове".

   

   Моделът се произвежда с размери 580/1000/650 и е изключително удобен и надежден. По отношение на поддръжката, няма да имате никакви затруднения по този въпрос, тъй като специален финиш предпазва дървото от вредните атмосферни влияния. Можете да бъдете напълно спокойни—дори да го забравите под дъжда, няма опасност да му бъдат нанесени каквито и да е щети. Защитното покритие го предпазва от всякакви подобни увреждания.

  За клиентите ни, които изберат този модел и поръчат количество от него, предлагаме и отстъпки.

   

  Моделът е част от колекция градински столове от дърво и ковано желязо, които можете да разгледате на сайта на фирмата. Всеки от тях се характеризира с уникален дизайн и изключително високо качество.

   

  Размери
  Запитване