Описание
  Average: 3.6 (4 votes)

  Градинска маса от дърво и ковано желязо

  Още един модел градинска маса от дърво, който е гордост за каталога на фабрика Еврика. Представяме ви градинска маса от дърво, създаден за клиентите ни, които обичат нестандартните предложения и обичат да изненадват гостите си с развлечения на открито.

  Моделът е подходящ за градинско обзавеждане край басейна, за верандата, за тераса или друго открито пространство. Освен това е изключително подходящ и за лятна градина на кафене или ресторант. Можете да поръчате модела градинска маса от дърво с размери 900/760/900. Долната част е изработено от ковано желязо, а горната е от дървен плот, изработен изцяло от масив.

   

  Плотът на градинската маса от дърво може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, според предпочитанията на нашите клиенти. Цветът изцяло може да изберете от менюто "Цветове" на сайта на фирмата. При поръчка на големи количества, можете да се възползвате от специалните ни оферти за по-ниски цени. Вписва се идеално във всеки интериор и може да послужи и като част от обзавеждането не само на заведения като ресторанти и клубове, но и на други места. Също така моделът е подходящ и за почивни комплекси или плажни заведения. Можете да използвате градинска маса от дърво за хотелския апартамент, чиято тераса искате да декорирате в по-нестандартен стил. Със същия успех можете да използвате това бижу и за плажни заведения. Несъмнено гостите ви ще останат очаровани от предложението да се насладят на разхлаждащи напитки на плажа, без да се притесняват, че масата няма да издържи или ще се преобърне при първия порив на вятъра.

   

  Моделът е изключително лесен за поддържане. Не е нужно всеки път да се притеснявате, ако я оставите на открито. Градинска маса от дърво е покрита със специален финиш, позволяващ устойчивост на всякакви природни влияния. Моделът е част от богат каталог градински мебели, като в него са включени и няколко вида градински маси от ковано желязо. Градинска маса от дърво се произвежда изцяло от масивна дървесина. По желание можете да я комбинирате с шезлонг от дърво—ref-1038 или друг подходящ модел от каталога ни. Разнообразни предложения за градината можете да видите в секцията „Градински мебели“ на сайта ни.

  Размери
  Запитване