Описание
  Average: 5 (6 votes)

  Маса за хранене на открито от ковано желязо

  Още една мебел от градината, която със сигурност ще украси вашия двор. Когато става въпрос за обзавеждане на градината, изборът не е сведен единствено до красивите цветя, оформлението на оградата, удобните пейки и живописните беседки. За да си осигурите необходимото удобство и комфорт, най-добре е да заложите на градинска маса от ковано желязо. Тя ще бъде идеално допълнение към интериора на вашата градина, а също така, ще е още една красива вещ, която да радва окото, а не само чисто практически да ви е удобна за използване.

   

  Предимствата на тази мебел са наистина много. И не са свързани единствено с възможността да се наслаждавате на красивия пейзаж в градината ви, удобно седнали край нея

   

  Предложеният модел градинска маса от ковано желязо е комбинация от удобен керамичен плот, със солидна метална стойка и изящни крачета. Линията е изчистена, а моделът има редица предимства—тя е семпла, с изящен и фин дизайн, здрав и удобен плот, който допълнително създава усещане за устойчивост. С размери 800/750/800, тя се вписва във всеки ъгъл на градината, като този модел не се предлага с други размери. Освен това е подходяща, не само за градината, но и за верандата, или терасата. Можете да я използвате навсякъде, а гостите ви несъмнено, ще се впечатлят от това малко бижу.

   

  Градинската маса се произвежда от ковано желязо и е изключително надеждна и стабилна. Основата е изцяло от метал, който гарантира нейната устойчивост и здравина. Керамичният плот от друга страна омекотява строгите линии и придава по-уютен вид на градината. Тъй като плотът е изцяло керамичен, можете да сте спокойни за нейната здравина и устойчивост през всеки сезон на годината. Освен това можете да я използвате като декорация за градинско парти, или да настаните приятели на следобед чай край нея, а дори и лошото време няма да повреди тази мебел. Градинска маса от ковано желязо се комбинира перфектно с моделите градинските столове, които предлагаме — Реф. 7008 и Реф. 7006. Освен това, ако предпочитате можете да я поръчате не само за градината на дома си, но и за заведения и ресторанти на открито. При поръчка на количество, предлагаме отстъпки. 

  Размери
  Запитване