Описание
  Average: 4.5 (4 votes)

  Ъглова пейка от масивно дърво

  Комфортът в градината не е сведен само до красивите растения и живописните беседки. Осигурете си удобство и сигурност, като заложите на ъглова пейка, която да предложи на вашите гости не само възможност да се наслаждават на красивия пейзаж в градината ви. Моделът е изключително семпъл, но стилен, но в същото време е подходящ и за всеки интериор. Дизайнът позволява да се разположи, както в градината, така и в битови ресторанти с кът на открито.

   

  Предложеният модел ъглова пейка има редица предимства – тя е семпла, с изчистен дизайн, солидна облегалка и удобни седалки. Дървените части са изработени от масивна дървесина, която е устойчива и надеждна и издържа на всякакви атмосферни влияния. Ъгловият дизайн на тази мебел я прави подходяща, не само за градината, но и за верандата, или терасата. Можете да я използвате навсякъде. Моделът е с размери 1900/850/1500 мм, но по желание на клиентите ни може да бъде променен.

  Ъгловата пейка може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, като избора е изцяло в ръцете на нашите клиенти. В зависимост от личния си вкус, можете да подберете цветът на дървените части изцяло от менюто "Цветове".

   

  Предлагаме и дамаски за седалките, като дамаската или кожата може да изберете от менюто "Дамаски" или "Кожи", отново на сайта. Предложените модели са с изключително високо качество – дамаските са тъкани, или луксозни, а от кожите разполагаме с богат каталог от естествени и еко кожи. За клиентите ни, решили да поръчат по-голям брой градински пейки, предлагаме и отстъпки за количества. Изключително лесен за поддръжка.

   

  Този модел предлага не само удобствата и комфорта на тапицираната градинска мебел, но и лесно се поддържа. И то благодарение на специалния финиш на дървото, с който са покрити дървените части, които го предпазват от всякакви атмосферни влияния. Моделът ъглова пейка е също така изработен с изящни декоративни елементи, които го правят изключително удобен за ползване.

   

  Предлагаме, освен всичко останало и два вида градински пейки. Моделът се произвежда изцяло от масивно дърво. За изработването му използване 100% масивна дървесина, така че можете да бъдете спокойни за неговото качество.

  Размери
  Запитване