Описание
  Average: 3.8 (4 votes)

  Ъглова пейка за градина от дърво

  Един функционален и елегантен модел, който несъмнено ще ви радва. Представяме на вниманието ви градинска мебел, която е идеално допълнение към всеки интериор — ъглова пейка за градина.

  Ъглова пейка за градина на фабрика „Еврика“ е една практична и особено удобна мебел, която препоръчваме на всичките си клиенти, които обичат да прекарват време на открито. Моделът е с ретро дизайн, стилизиран с декоративни елементи и също така струговани крака и облегалки.

   

  Ъгловият дизайн предвижда опция за разполагане в градината под такъв ъгъл, че да може да я поставите край стена, езеро, маса или като своеобразна преграда във вашия двор. Ъгловата градинска пейка се изработва с размери 1900/850/1500, но може да бъде изработена и по поръчка. По желание на клиентите към нея могат да бъдат добавени възглавници и калъфки, или допълнителни декоративни елементи.

  Моделът ъглова пейка за градина може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, като фирмата работи само с висококачествена дървесина. Изработва се изцяло от масив, а дървото се третира със специално защитно покритие, за да се избегнете вредното влияние на силното слънце и влага.

   

  Според предпочитанията на клиентите си можем да изработим този модел не само от различна дървесина, но и с различен тон. Цветът на дървените части можете да изберете от менюто "Цветове" на сайта. Там можете да изберете между богата гама от тонове, а също така предлагаме и състарен финиш.

  Клиентите ни получават също така и солидни отстъпки за количества, в случай, че направят по-голяма поръчка. Поддръжката на тази мебел е изключително лесна. Благодарение на специалния защитен финиш, който поставен върху дървото, то не се влияе от атмосферните условия.

   

  Така ще можете да сте спокойни за вашата ъглова пейка за градина през всеки сезон. Освен устойчива и функционална, този модел ъглова пейка за градина също така се предлага и в две разновидности. Моделът се произвежда изцяло — 100% от масивна дървесина и е с гаранция за качество на изгодна цена. 

  Размери
  Запитване