Описание
  Average: 4.4 (7 votes)

  Шезлонг от дърво

  Един изключително удобен модел, който горещо препоръчваме на всичките си клиенти. Предлагаме ви дървен шезлонг, който е подходящ не само за почивка край плажа, но и във всяко кътче на градината. Можете да го разположите на двора и да се наслаждавате на хубава книга, или край лятната кухня, където да отпускате следобед, в компанията на приятели. Дървен шезлонг от масив на фабрика „Еврика“ е един изключително търсен и предпочитан модел. С размери 2100/410/710 той е подходящ за всяко място от градината, което изберете.

  Предимствата му са много—може да служи като фотьойл, легло, или лежанка, почиства се лесно и не се влияе от атмосферните влияния. Освен това разполага с удобни матраци, които да ви осигурят пълен комфорт по време на почивката ви.

   

  Според предпочитанията на клиента, шезлонгът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. Материалът е изцяло масивна дървесина с доказани качества и здравина. В зависимост от личните си предпочитания можете да изберете и цветът на тази разкошна мебел. Него може да изберете от менюто "Цветове" на сайта ни.

  Друго преимущество на нашия дървен шезлонг е, че моделът се произвежда изцяло от масивна дървесина. Не използваме никакви заместители като MDF или ПДЧ плоскости, нито пластмасови елементи. Това гарантира, че нашата мебел е изключително солидна и здрава.

   

  С оглед на факта, че някои от клиентите ни предпочитат да закупят голям брой от даден артикул, предлагаме и отстъпки за количества. Можете да използвате нашия дървен шезлонг навсякъде в градината или у дома, където изберете да го разположите. А ако обичате да устройвате партита с приятели край басейна, или на терасата в дома си, тази мебел несъмнено ще се хареса и на много от тях.

  Какви са другите му предимства? Лесен е за поддръжка благодарение на специалния финиш на дървото, позволяващ устойчивост на атмосферни условия. Не е нужно да се притеснявате за това, че малко дъжд или слънце могат да го засегнат. Освен това можете да сте сигурни, че лошото време няма да му повлияе по никакъв начин.

   

  Възглавниците също лесно се поддържат, благодарение на свалящите се калъфи на възглавници, с които са защитени и предпазени от замърсяване. И тъй като разнообразието и възможностите за избор са наш приоритет, предлагаме няколко вида шезлонги. Можете да видите предложенията в каталога ни, или да ви изработим модел по поръчка. В продължение на дълги години произвеждахме за Италия този вид дървени шезлонги. Възползвайте се и вие от европейското качество, което предлагаме, залагайки на тях. 

  Размери
  Запитване