Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Шезлонг за плаж от дърво

  Още един изключително елегантен и практичен модел на фабрика „Еврика“.Забравете за скучните шезлонги за плаж от пластмаса, които са толкова ненадеждни. Вече можете да глезите вашите клиенти с уникален шезлонг за плаж от дърво. Моделът е не само здрав и висококачествен, но и изключително стилен. А гостите със сигурност високо ще оценят комфорта, който тази мебел предоставя.

   

  Можете да използвате дървения шезлонг за плаж на фабрика „Еврика“ практически навсякъде—от градината, до басейна и дори на пясъчния бряг. Специално защитно лаково покритие осигурява надеждна защита от атмосферните влияния.

  Моделът се изработва изцяло от масив. Според личния ви вкус шезлонгът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. Работим само с висококачествена дървесина и гарантираме качеството на тази мебел. Ако не ви допадат естествените цветове на дървесината, предлагаме голямо разнообразие от цветове, което да задоволи всеки вкус. Мостри на нюансите може да видите и изберете от менюто "Цветове" на сайта на фабрика „Еврика“.

   

  Предимства на шезлонг за плаж на фабрика „Еврика“

  Моделът се произвежда от масивна дървесина. Каквото и да си говорим, масивната дървесина е изключително здрава. И един шезлонг за плаж от дърво със сигурност ще предостави повече сигурност и спокойствие на вашите гости. Освен това е много по-удобен от мебелите от пластмаса. А и може да бъде решен в цвят, който вие си изберете.

   

  Отстъпки за количества

  Тъй като осъзнаваме, че големите собственици на хотели и почивни центрове биха предпочели да поръчат голямо количество шезлонг за плаж при подходяща оферта, предлагаме и отстъпки за количества. Освен това разполагате и с пълна гаранционна поддръжка в случай на повреда.

   

  Лесно поддържане

  Виждали сте как шезлонгите за плаж от пластмаса се напукват, надраскват, а повърхността им започва да дразни кожата. Е, с нашите мебели това няма да ви се случи. На първо място шезлонг за плаж от дърво е изключително лесен за поддръжка благодарение на специалния финиш на дървото. Последното позволява да се осигури надеждна защита и устойчивост при различни атмосферни условия. Освен това възглавниците могат да бъдат сваляни и прибирани след употреба. Тяхната поддръжка също е лесна, благодарение на свалящите се калъфи на възглавниците. За клиентите ни, които търсят разнообразие, предлагаме и няколко вида шезлонги. 

  Размери
  Запитване