Описание
  Average: 4.9 (5 votes)

  Голяма луксозна градинска маса

  Един класически и изящен модел на мебелна фабрика „Еврика“. Маса за градина, подходяща, както за големи градини, така и за веранди, балкони и дори за зимна градина.

  Този модел градинска маса е подходящ не само за традиционните домашни дворове, но и за хотели, градини, ресторанти и други. Моделът е изключително популярен и подхожда за почти всеки стил интериор.

   

  По желание на нашите клиенти, можем да произведем моделът градинска маса изцяло от масивна дървесина, като предлагаме изработка от бук, череша, дъб или липа. Артикулът се произвежда в естествените цветове на дървото, или в цвят по избор на клиентите. Мостри можете да видите на сайта, като цветът може да изберете от менюто "Цветове".

  И тъй като тази мебел е подходяща не само за домашна употреба, но и за комерсиални проекти като ресторанти, кафенета, плажни барове и други, предлагаме отстъпки за количества. Клиентите ни, поръчали по-голямо количество от модела градинска също така могат да го поръчат не само в различни цветове, но и от различен тип дървесина.

   

  Какви са предимствата на градинската маса на фабрика „Еврика“?

   

  Изключително лесна и удобна за поддържане.

  Не е нужно да се тревожите по никакъв начин за поддръжката, благодарение на специалния финиш на дървото, което предпазва този артикул от щетите на времето и му осигурява надеждна устойчивост на атмосферни условия.

   

  Разнообразие

  Мебелна фабрика „Еврика“ предлага няколко вида градински маси от ковано желязо, с различен дизайн. Ако искате да внесете повече колорит в дома си и имате място, можете да избирате между наистина разнообразни стилове. Това е един от най-продаваните ни модели и е изключително търсен не само на българския, но и на световните пазари.

   

  Изработва се от масивна дървесина

  Моделът се произвежда изцяло от дърво — 100% масивна дървесина. Можете да бъдете сигурни, че закупената от вас градинска маса на фабрика „Еврика“ е абсолютно надеждна и сигурна, освен това е изработена изцяло от масивно дърво. За почитателите на нестандартното, предлагаме и уникални декоративни елементи. Ефектът на цветето в горната част се постига чрез интарзия. И по-специално различните дървени части се съединяват, за да образуват формата — цвете. В зависимост от предпочитанията на клиентите ни предлагаме и други атрактивни декорации от този тип.

  Размери
  Запитване