Описание
  Average: 4.1 (6 votes)

  Стол шезлонг от дърво

  Един изключително удобен и функционален модел на фабрика Еврика. Стол шезлонг изработен от масивна дървесина, подходящ за всеки дом или градина. Можете да го разположите на терасата, край басейна, в градината, или на верандата. Идеално допълнение за вили, къщи или големи апартаменти.

   

  Моделът стол шезлонг е комбинация от градинска мебел и удобно кресло, на което можете да се отпуснете и да се порадвате на времето. Изключително компактен и удобен аксесоар за всеки дом.

  Според предпочитанията на клиентите ни стол шезлонг може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. Вие сами избирате дървесината, като във всички случаи се касае за висококачествен масив. Цветът може да изберете от менюто "Цветове". Моделът се произвежда изцяло масивна дървесина, като е с висока гаранция за качество. Предимствата му са свързани не само с неговата здравина, но и с неговата функционалност.

   

  Тъй като моделът е мултифункционален намира приложение не само в къщи и градини, но и в хотелски комплекси и заведения. Можете да настаните гостите си край басейна на този удобен стол шезлонг и да сте сигурни, че те наистина ще се чувстват удобно. Освен това ще разполагате с изключително функционална и практична мебел. Да не подминаваме и факта за нейната здравина—стол шезлонг е изключително солиден и няма опасност да се тревожите, че няма да издържи и най-солидните ви гости. За разлика от пластмасовата му алтернатива, която лесно се чупи, неудобна е и изобщо не е стабилна в подобни случаи.

   

  Тъй като фабрика Еврика изработва стол шезлонг не само като бутикова мебел, но и по заявка, предлагаме и солидни отстъпки за количества. При подобна поръчка предлагаме и безплатен транспорт.

  Преимуществата на стол шезлонг са очевидни и по друга причина. Той е лесен за поддръжка, благодарение на специалния финиш на дървото, позволяващ устойчивост при всякакви атмосферни условия. Предлагаме и още няколко вида шезлонги. Освен това той е и изключително красива и удобна мебел, с която си струва да украсите своята градина.

  Размери
  Запитване