Изборът на градински мебели е важна част от обзавеждането на дома. Когато дойде лятото, градината се превръща в любимо място за отдих. За да бъде почивката ви наистина пълноценна и приятна, а срещи с приятели забавни, ние производителите на мебели за дома, фирма „Еврика“, ви предлагаме изящни и удобни модели, създадени специално за градината.

Нашите мебели са уникални по външност, с изключителни качества и изящен дизайн. Маси, столове, пейки и шезлонги ще ви осигурят пълно удобство за отдих в градината. Мебелите са изработени от ковано желязо и естествено дърво, а за ценителите на комфорта предлагаме и уникални тапицирани модели. Съчетанието от издръжливост, интересен дизайн и здравина, ще отговорят на всичките ви изисквания.

Ние отдавна изучаваме стила на градинските мебели, защото тази сфера изисква майсторство и професионализъм. И въпреки че на пазара са по-предпочитани пластмасовите столове и маси за градината, заради ниските си цени и практичност, те далеч не са толкова издръжливи, нито красиви. При избирането на градински мебели е важно да се вземе под внимание всеки детайл. Ние предлагаме традиционни класически мебели с високо качество, и с удоволствие и гордост ви каним да се насладите на резултатите от нашата работа.

Мебелна компания „Еврика“ разполага с пълна листа модели градински мебели, които да задоволят не само романтиците, но и ценителите модерни и изчистени линии и форми. Материалите, които използваме са масивно дърво и ковано желязо, а при желание от страна на клиентите ни, можем да използваме и нетрадиционни материали като стъкло или камък.

Кованото желязо и масивното дърво правят мебелите за градината стилни, надеждни и многофункционални. Луксозните градински мебели, които предлагаме, са решени в различни стилове, вариращи от класическите модели, до дизайнерски оригинални структури и нестандартни модни решения. Предлагаме маси в различни форми - правоъгълни, кръгли или квадратни, столове, съчетаващи здравината на желязото и топлината на дървото, удобни пейки и кресла от желязо и дърво, декорирани с меки матраци, а десените са в разнообразни тонове, които идеално се съчетават с градинския пейзаж.

Градински мебели от ковано желязо

Всички наши градински мебели могат да се впишат идеално в интериора на градината, да се разположат край басейна, или джакузито ви. Градинските ни мебели, освен от ковано желязо и дърво, могат да бъдат изработени и изцяло от масивна дървесина, като дъб, бук, череша… Можете да изберете вида дърво по своя преценка, в зависимост от това дали градинските ви мебели ще бъдат постоянно изложени на открито в градината или сезонно.

Градински мебели от масив на фабрика Еврика

За тези, които държат на удобството си, ние от „Еврика“ предлагаме шезлонги, не само от дърво, но и тапицирани с матраци, или с добавени възглавнички. В тях можете да се наслаждавате на почивката си, пребивавайки в състояние на пълен комфорт и спокойствие.

За нас, от фирма „Еврика“, е от голямо значение мнението на нашите клиенти. Затова сме отворени изцяло към вас и винаги на разположение. Дори да не разполагаме в момента с това, което искате, винаги можете да го заявите при нас, а нашите специалисти ще направят всичко възможно, за да удовлетворим в най-кратки срокове вашите желания и да гарантираме лукса и комфорта ви с нашите мебели.