Описание
Средно: 4.7 (5 гласа)

Луксозен гардероб по поръчка

Предлагаме на вниманието ви един от най-атрактивните модели на фабрика „Еврика”—луксозен гардероб–3133

Това луксозно бижу е идеално за всеки дом в класически стил. Подхожда, както на дневна и спалня, така и в кухнята.

Можете да го монтирате и в големи антрета, които се нуждаят от солидна и масивна мебел. А най-голямото му предимство е, че върви в комплект с витрина.

 

Луксозен гардероб - 3133 на фабрика „Еврика” се изработва от дъб, бук, или череша. Размерите са по избор на клиента и изцяло съобразени с дома, в който ще бъде разположена тази мебел.

Предимствата му пред други мебели от този тип са свързани с надстройката над гардероба. Така можете да сте спокойни, че ще приберете всички излишни вещи и багаж, които не искате да обикаляте из дома си.

Две витрини и шкафове към тях завършват дизайна на тази мебел. Вратичките са от стъкло, като може да използвате секцията за библиотека, за подреждане и аранжировка на сервизи, или други предмети.

 

Двойният гардероб върви в комбинация единичен, който също има горна надстройка. В случай, че решите да разположите тази мебел в помещение като коридор, или спалня, допълнителното пространство несъмнено ще ви е от полза.

Вътрешното разпределение на гардероба се съобразява също изцяло с изискванията на клиента. Вие решавате дали предпочитате рафтове, или свободна площ за закачалки. А също и дали да се добавят чекмеджета.

 

Клиентът има пълна свобода и при избора на цветове. Моделът показан на снимките е решен в бяло със златни кантове, но в секцията „Цветове” може да избирате между 18 цвята. За тези, които имат по-нестандартни виждания по отношение на мебелите, моделът може да се изработи и с кожени декорации. Мостри може да видите в секцията „Кожи”, отново на менюто на сайта.

Луксозен гардероб 3133 на фабрика „Еврика” е едно истинско бижу в пълния смисъл на думата. Той е подходящ, както за частни домове, така и за хотели, или магазини. Може да използвате витрините за изложение, а останалата част от секцията за съхранение на вещите. Със сигурност, при покупката на подобна мебел, няма да имате проблем със запълването на пространството. Тя е достатъчна за всяко помещение от дома, или офиса.

Размери
Запитване