Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Дървен гардероб по поръчка

  Дървен гардероб 3132 е сред най-атрактивните предложения на фабрика „Еврика”.

  Моделът е многофункционален, изработен в класически стил и изключително подходящ не само за спалня, но и за коридор. Трите крила позволяват да съберете възможно най-много вещи, а чекмеджетата осигуряват допълнително пространство, когато трябва да скриете някои по-дребни елементи.

   

  Този дървен гардероб на фабрика „Еврика” се изработва с размери по желание на клиента и вътрешно разпределение, отново по желание на клиента. Може да изберете не само това, но и цвета.

  В секцията цветове предлагаме над 18 цвят, включително и мостри с патина.

  Както всички останали мебели на фабрика „Еврика” и този гардероб е изработен изцяло от масивна дървесина.

  Класическият и изчистен дизайн на тази мебел, я прави много лесна за използване и подходяща за всяко жилище.

  Нуждаете се от дрешник за коридора? Никакъв проблем—тази мебел, може спокойно може да изпълнява и тази функция.

   

  Търсите нещо функционално за спалнята, което да не заема твърде много място. Дървен гардероб 3132 е много подходящо решение за тази цел.

  Моделът може да бъде изработен в цвят по избор на клиента, като вие избирате цветовете от секцията „Цветове” на сайта.

  Освен това спокойно може да се комбинира с други мебели, които може да разгледате в нашия каталог.

  Въпреки че е голям и солиден, дървен гардероб 3132 на фабрика „Еврика” не заема твърде много място. Спокойно може да го разположите и в дневната, ако се нуждаете от подобна мебел там и той няма да стои натрапчиво, а ще се впише идеално в интериора.

   

  Подобно на останалите наши мебели и този гардероб има две години търговска гаранция и уверение, че ще ви служи до живот. Той е изработен от висококачествена масивна дървесина, която гарантира, че ще издържи във времето и ще надмине най-смелите ви очаквания

  Друго предимство на тази мебел е, че можете да я поставите, където изберете у дома.

  Но също така е подходящ и за хотелски стаи. Можете спокойно да го използвате, за съхранение на различни вещи, или да го поставите в склада на хотела, за съхранение на хавлии, одеяла и други. В хотелските апартаменти, този гардероб е перфектен за съхранение на багаж.

  Дървен гардероб от масив на фабрика „Еврика” е едно удобно и практично решение. Не пропускайте възможност да се възползвате от неговите предимства и преимущества. Бързо ще се убедите в ползата от тази покупка, спестявайки от подновяване на мебелите през няколко години.

  Размери
  Запитване