Описание
  Average: 4.7 (5 votes)

  Четирикрилен гардероб по поръчка

  Четирикрилен гардероб на фабрика „Еврика” е един изключително удобен и практичен модел, който е подходящ за големи жилища.

  Изработен от масивна дървесина, подобно на останалите мебели на фабрика „Еврика”, той перфектно подхожда на всеки тип обзавеждане.

   

  Може да го разположите в дневната, в спалнята, в хола, или дори в трапезарията. Ще изпълнява същите функции като дрешника, но ще заема доста по-малко място.

  С ретро чар, изчистен дизайн и гаранция за качество, четирикрилен гардероб на фабрика „Еврика” може да намери своето място не само във вашия дом, но и в офиса.

   

  Ако имате малък кабинет и нямате възможност да поставяте голямо офис обзавеждане, може да превърнете именно гардероба в мини офис.

  Средните крила са достатъчно големи за съхранение на документация и по-обемни вещи, докато страничните крила са идеални за прибиране на дрехите и обувките ви.

  Чекмеджетата също са удобни и подходящи за съхранение на по-малки вещи и предмети. Освен това, тази мебел е идеална, когато се нуждаете от място за съхранение, без в същото време да ви заема твърде много площ.

   

  И не на последно място—да изглежда елегантно и стилно.

  Четирикрилен гардероб на фабрика „Еврика” се изпълнява с размери на клиента и с вътрешно разпределение отново съобразено с изискванията на клиента.

  Моделът се изработва от дъб, бук или череша. Може да изберете цвят по ваш избор. Мостри на цветовете можете да видите в секцията „Цветове” на сайта.

  Моделът четирикрилен гардероб на фабрика „Еврика” предлага много възможности за използване и комбиниране с други мебели. Мостри може да видите в каталога ни на сайта.

   

  Преимуществата му пред останалите мебели от този тип са свързани с неговите здравина и качество. Дори след 10 години гардеробът ще изглежда като през първия ден, когато сте го купили и няма да се притеснявате относно здравината и стабилността му. А ние ви гарантираме, че ще бъде и все така модерен, тъй като класическият стил е непреходен.

  Този модел може да бъде изработен за вас в цвят и размери изцяло по ваш избор. Също така, фирмата ни предлага доставка до вашия дом и поддръжка след покупката му, в случай на нужда.

  Размери
  Запитване