Описание
  Average: 3.5 (7 votes)

  Нуждаете се от елегантен и многофункционален гардероб? Мебелна фабрика „Еврика” предлага на вниманието ви:

  Гардероб от масивно дърво по поръчка

  Моделът се изработва от естествена висококачествена дървесина от дъб, бук, череша или липа. Може да го поръчате в различни цветове, които можете да видите в секцията „Цветове” на сайта, с размери по поръчка. В случай, че имате нужда от помощ, наши служители могат да вземат размерите от вашия дом.

  Дизайна на гардероба позволява да го монтирате в ъгъла на всяко помещение от дома—коридора, дневната,спалнята. Горната редица шкафове позволяват да съхраняваме в тях завивки, обувки, или други неща, от които нямаме нужда или не искаме да виждаме. Двата двойни гардероба позволяват съхранение на дрехите и вещите ви, във вид, който да отговаря на всичките ви изисквания. Единичната секция може да ви послужи за съхранение на други вещи и аксесоари, от които имате нужда.

   

  Стругованите външни колони придават стилен и изискан дизайн на секцията. А размерите му са повече от достатъчни, за да съберете в него, всичко, от което имате нужда.

  Този гардероб от масивно дърво предлага не само удобство и функционалност, но е и изключително стабилен. За разлика от дрешниците, чиито врати с времето се измятат, както и от другите гардероби от MDF плоскости и фурнировано ПДЧ, тук няма да се притеснявате за подобно нещо. Солидното дърво издържа на всякакви изпитания, а лаковото покритие го предпазва от атмосферните влияния.

   

  Красиво декорираните дръжки, които също можете да изберете по собствен вкус, допринасят за аристократичния дизайн на тази изключително функционална мебел. А с размери по стандарт 1850/1360/2150 със сигурност ще задоволи изискванията на всяка жена.

  Предимствата на гардероба от масивно дърво са многобройни, но е най-добре да се уверите в тях лично. На първо място, разполагате с мебел, която може да побере целия ви набор от дрехи, които използвате. Горната секция от шкафчета пък позволява да съхранявате в тях, всичко, от което не се нуждаете често и от което нямате нужда постоянно. Красивият му дизайн гарантира, че лесно ще се впише във всеки класически интериор, а в каталога на фабрика „Еврика” може да откриете множество подходящи мебели, с които да комбинирате този красив гардероб.

  Размери
  Запитване