Описание
  Average: 4.2 (6 votes)

  Гардероб от масив с резби

  Ако се нуждаете от солиден, здрав и надежден гардероб, който да побере всичките ви дрехи, в същото време да изглежда изискано и стилно, гардероб от масив е идеалното решение за вас. Предлагаме на вниманието ви модел на фабрика „Еврика” от масивна дървесина, който ще допадне на всеки ценител на изискания стил.

  Моделът е двоен двукрилен гардероб от масив, който е с осем чекмеджета. Вътрешното разпределение е по избор на клиента. Гардеробът дава възможност за отлично организиране на пространството и вещите в спалнята или антрето ви. Той позволява да изградите не само визуално, но и функционално помещението, в което го разположите. Моделът е подходящ, не само за дами, които имат много дрехи и са затруднени да ги съхраняват в единичен гардероб, така и за семейни двойки, които могат да си разпределят вещите самостоятелно едни от други.

   

  Този модел гардероб на фабрика „Еврика” се изработва изцяло от масивна дървесина. Може да изберете между дървесина като дъб, бук, череша или липа. Цветовете можете да подберете от менюто „Цветове” на сайта. Размерите на модела по стандарт са 1980/640/2150, но може да се изработи и с размери на клиента.

  Друго наистина важно предимство на модела е, че можете да го комбинирате с други мебели от каталога на фабрика „Еврика”. Защо да губите време и да обикаляте магазините в търсене на подходящи аксесоари, когато с няколко клика на мишката можете да изберете перфектното обзавеждане, като разгледате и другите категории на сайта. Този гардероб от масив може да се комбинира перфектно с класическа бяла тоалетка с огледало реф. 2067 или обзавеждане за спалня–реф. 4021, както и ретро спалня — реф 4019.

   

  Гардероб от масив реф. 3128 е отлично решение, както за малки, така и за по-големи домове. Класическият дизайн и солидната изработка са гаранция, че моделът нито ще остарее във времето, нито пък ще се повреди толкова лесно или бързо. И можете да сте сигурни, че инвестицията ще ви се отплати многократно във времето, тъй като няма да се налага да го сменяте на няколко години.

  За разлика от евтините ПДЧ мебели, които се разпадат буквално за месеци, този гардероб от масив ще ви служи с десетилетия и ще изглежда както в първия ден, в който сте го купили.

  Размери
  Запитване