Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Вграден гардероб по поръчка

  Това е един от най-желаните модели на фабрика „Еврика“.Този вграден гардероб спестява място, функционален е и най-вече, разполага с функция за вграждане.

  В модерните жилища осигуряването на пространство може да се окаже голям проблем. А нуждата да приберете колкото се може повече вещи и багаж, при минимум мебели прави тази задача почти непосилна

  Решение на проблема е вграденият гардероб. Без значение дали го планирате за спалня или коридор, комплектът е подходящ за всяко място. Моделът на фабрика „Еврика“ е едно от най-удобните и практични предложения, които можете да откриете на пазара.

   

  Комплектът включва трикрил гардероб за вграждане, с огледална вратичка и надстройка от шкафове, достатъчно големи, за да поберат целия необходим багаж.

  С размери 1950/2000/610, той напълно ще се впише в интериора на коридора или обзавеждането на спалнята. Освен това с горни шкафове с височина 590 см, можете да сте сигурни, че ще разполагате с допълнително пространство за прибиране на вещите си. А в случай на нужда можем да го изработим и с размери по поръчка.

   

  Този вграден гардероб се предлага в различни видове — изработва се от дъб, бук, липа или череша. Освен това може да го поръчате комбиниран от покрити с естествен фурнир плоскости и масивна дървесина, или изцяло от масив. По отношение на цветовете имате богат избор — от менюто „Цветове“, можете да изберете най-подходящия цвят.

   

  Моделът може да бъде вграден не само в коридора на вашия дом или спалнята, но и в офиса ви. Там също можете да разполагате с него, в случай, че се налага да използвате малко пространство, а да съхранявате твърде много неща на едно място.

  В зависимост от вкуса си, можете да поръчате допълнителни модули към модела, или отделно да се изградят и всички модули от комплекта. Без значение дали се нуждаете от двукрилен, трикрилен гардероб, с огледала, с чекмеджета, с надстройка, ние ще задоволим всички ваши изисквания.

  Предимството на модела го прави подходящ и за хотелски комплекси. Искате да обзаведете хотелските стаи с функционални мебели, които не заемат много място? Този комплект гардероб за вграждане е идеален за целта. Към него можете да поръчате и различни видове шкафове, бюра или легла, за вашия дом или почивна база. Освен това при поръчка на количества предлагаме и изгодни отстъпки.

  Размери
  Запитване