Описание
  Average: 4.4 (3 votes)

  Ъглов гардероб от масивно дърво

  Това е един от най-големите и масивни модели в целия каталог на фабрика „Еврика“. Представяме на вниманието ви ъглов гардероб—модел достатъчно голям и функционален, за да задоволи всички изисквания.

  Ако искате да спестите място в спалнята от дрешник, този ъглов гардероб е най-подходящото решение. С множество модули, допълнителни шкафове и солидни врати, можете да сте сигурни, че вашите дрехи ще бъдат съхранявани надеждно и сигурно. Изработен от естествена масивна дървесина—дъб, бук, череша, моделът в пъти превъзхожда мебелите от ПДЧ или МДФ.

   

  Освен това, благодарение на вътрешното си разпределение и множество крила, може успешно да замени всеки дрешник. А и няма да се притеснявате за демонтажа и преместването му в нов дом, ако се наложи, тъй като, за разлика от дрешниците, е преносим.

  Комплектът ъглов гардероб включва два големи модула с горни шкафове и вътрешно разположение по предпочитание на клиентите ни. С огледални вратички, изработен от масивна дървесина—дъб, бук, липа или череша, този модел е изключително функционален и удобен. Освен това, с внушителните си размери, моделът разполага и с разнообразни функции – можете да комбинирате разпределението на модулите така, както на вас ви харесва.

   

  Моделът е подходящ за големи помещения и ако искате да превърнете някоя стая от дома си в будоар или се нуждаете от подобна масивна мебел в спалнята. Благодарение на голямата си площ, този ъглов гардероб ви спестява необходимостта да струпвате множество мебели в дома си и по този начин ви осигурява достатъчно пространство.

   

  С размери 4000 / 2000/ 660 на единия модул и 3300/2000/660 на втория модул, ъгловия гардероб ще отговори на всичките ви очаквания. А ако все пак решите, че имате нужда от по-голям или по-малък модел, може да бъде изработен с размери по поръчка. Горните шкафове са с височина от 500 мм и напълно се съчетават с гардеробите. Фабрика „Еврика“ обаче предлага още едно преимущество на клиентите си—можем да изработим поотделно всеки един от модулите, с размери по поръчка или с допълнителни специфични изисквания – двукрилен, трикрилен гардероб, с огледала, с чекмеджета, с надстройка.

  В зависимост от личните ви вкусове можете да поръчате ъглов гардероб от фабрика „Еврика“ не само с размери по ваше желание, но и цвят по ваш вкус. Можете да ги видите в менюто „Цветове“, а при поръчка на количество, предлагаме и отстъпки.

  Размери
  Запитване