Описание
  Average: 4.3 (2 votes)

  Гардероб със стъклени врати от масив

  Гардероб със стъклени врати на фабрика „Еврика“ е един от най-търсените и предпочитани модели. С елегантен дизайн и изящна изработка, той притежава достатъчно функции и стил, за да бъде гордост за всеки дом.

  Моделът гардероб със стъклени се врати има редица предимства. Освен това може да бъде изработен с огледални стъкла или изцяло от масив. Модулите също могат да се изработят отделно и изцяло с размери и по желание на клиента.

  Комплектът включва тесни, допълнителни шкафове, които го надстройват и го правят особено подходящ за събиране на много багаж. Височината на шкафовете е 500 мм, с дълбочина 660 мм, но по желание на клиентите тя може да бъде намалена или увеличена.

   

  Стандартните размери на самия гардероб са 3910/660/2000, като той е изработва, както изцяло от масив така и от масив в комбинация с фурнировани плоскости. Размерите на гардероба и шкафовете също могат да бъдат променени изцяло по желание на клиентите ни.

  Вътрешното разположение на модела гардероб със стъклени врати отново е изцяло съобразено с личния ви вкус. По желание можем да добавим чекмеджета или допълнителни модули. Цветът също може да бъде избран по ваш вкус. Ако естествения цвят на дървото не ви допада, можете да подберете най-подходящите тонове от менюто „Цветове“ на сайта.

   

  Гардероб със стъклени се вратички предлага и много други предимства. Моделът може да бъде използван не само за големи домове, но и в хотелски комплекси и дори офис сгради. Също така с лекота можете да монтирате във вашия втори дом — вила, къща или хижа. Благодарение на класическия си дизайн и високо качество, той доказано е най-добрата покупка за всеки интериор.

  Здравината и солидната му конструкция, гарантират, че и след години ще бъде все така функционален и надежден. Освен това, в случай на надраскване на повърхностите, много лесно може да поправен.

  Можете да бъдете спокойни, че гардероб със стъклени се вратички ще издържи на изпитанията на времето. И за разлика от еквивалентите си от ПДЧ няма да се наложи да го подменяте след две — три години.

  Размери
  Запитване