Описание
  Average: 4.5 (4 votes)

  Голям гардероб от масивно дърво

  Едно истинско бижу за спалнята или дрешника ви. Мебелна фабрика Еврика се старае да задоволи изискванията и нуждите на всички клиенти. А за тези от вас, които търсят не само функционалност, но и площ, предлагаме един от най-харесваните ни модели — голям гардероб от масив.

  Този продукт е изключително подходящ за модерни и големи жилища. Къщи, мезонети, вили, почивни центрове, всеки, който се спре на него, ще се убеди в многобройните му предимства

   

  Функционалност

  При този модел голям гардероб, разполагате с редица преимущества. Комплектът включва един трикрилен и един двукрилен модул, които могат да бъдат произведени и по отделно. Освен това предлагаме и опция за допълнителни модули — изработване на втори модул двукрилен, трикрилен гардероб, с огледала, с чекмеджета, с надстройка — всяка част може да бъде произведена допълнително.

   

  Стабилност

  Предложения модел голям гардероб има и други предимства — изключителна здравина и устойчивост. Изработен от масивна дървесина — дъб, бук, череша, липа, той многократно превъзхожда мебелите от ПДЧ или МДФ. Ще ви служи с години, без изобщо да се тревожите, че вратите му ще се деформират, или увредят от външни влияния. Освен това можете да сте сигурни, че веднъж монтиран, много трудно може да бъде преместен или съборен — още една причина да изберете този модел гардероб за дома.

   

  Разнообразие

  Моделът е така конструиран, че може да бъде изработен във всички цветове, които изберете. От менюто „Цветове“, можете да изберете тон по ваш вкус, а вътрешното разположение на гардероба може да бъде изработено изцяло по ваш вкус.

  Размерите, с които този голям гардероб ще бъде изработен, също могат да бъдат по ваш вкус и предпочитание. По стандарт, той се изработва с мерки 3175/ 2140/660 мм, като двата модула могат да се монтират заедно или по отделно. Ако тези размери не са достатъчни за вас, можем да го изработим изцяло с размери на клиента.

  Освен в дома, този голям гардероб може да намери приложение и в промишлени комплекси и магазини. Също така е подходящ за големи хотелски апартаменти, където гостите ви несъмнено ще оценят предложените удобства. Това е един от най-функционалните ни модели, а при поръчка на количество предлагаме и отстъпка.

  Размери
  Запитване