Описание
  Average: 4.2 (5 votes)

  Гардероб от масивно дърво

  Един елегантен и практичен модел, който с гордост ще краси всеки дом. Мебелна фабрика „Еврика“ се стреми да изработва, не само висококачествени, но и красиви мебели, които да радват не само с качество, но и визия. Това наше предложение е точно такова–гардероб масив.

  Предложеният гардероб е сред най-продаваните модели на фабрика „Еврика“. Семпъл и елегантен, той е подходящ за всички класически интериори. Солидната му конструкция гарантира неговата издръжливост, а фините резбовани линии го правят подходящ и за жилища в аристократичен стил. Освен в частни домове, той може да бъде използван в хотели, ресторанти с частни салони или офис сгради. Благодарение на функционалността си, лесно може да го комбинирате с останалите мебели в дома или офиса.

   

  Гардероб масив се изработва традиционно изцяло от масив–дъб, бук, череша, липа, но по желание на клиентите ни може да се изработи и в комбинация — плоскости с естествен фурнир и масивна дървесина.

  Друго преимущество са неговите размери. С мерки 1960/2140/660 мм, комплектът гардероб масив е идеален не само за спалнята в дома ви, но и за коридора. Вътрешното разположение е изцяло по желание на клиента, а модулите могат да се изградят съвсем отделно. Така например ако предпочитате двукрилен, трикрилен гардероб, с огледала, с чекмеджета, с надстройка, без никакви ограничения може да бъде изработен по ваш вкус.

   

  Разнообразието от цветове позволява тази мебел да открие своето място не само в класическите, но и в модерните интериори. В менюто „Цветове“ можете да изберете цвят по ваш вкус, или специален финиш, който да придаде ретро излъчване на тази мебел. Гардероб масив има и други качества–изключителната си здравина и стабилност.

  Благодарение на факта, че е със специално покритие и по модерна технология, гардеробът е с изключително високо качество и здравина. Специалното лаково покритие го предпазва от външни влияния, а ако случайно бъде наранен или надраскан, с лекота можем да го възстановим отново.

  С гаранция за качество, здравина и дизайн, който е винаги актуален, гардероб масив е ценна придобивка за всеки дом. Дори и след 50 години тази мебел ще ви служи вярно и няма да ви подведе, а вие от ден на ден ще се убеждавате в нейната здравина и високо качество.

  Размери
  Запитване