Описание
  Average: 4.9 (5 votes)

  Луксозен гардероб по поръчка

  Специално за клиентите ни с особени изисквания, мебелна фабрика „Еврика“ предлага гардероб по поръчка. Ако сте от хората, които държат на личния почерк във всеки елемент от интериора, не правят компромис с качеството и удобствата, то това наше предложение е точно за вас.

  Предлагаме ви гардероб по поръчка, който ще сбъдне всичките ви желания.

  Всяка жена мечтае за гардероб, в който да има място за всичко. Дрешниците понякога не са достатъчни, а класическите модели гардероби, просто не разполагат с необходимата площ, за да поемат всичките ви гардероби. Освен това, ако държите да си осигурите повече свободно пространство у дома, едва ли бихте искали да го запълвате с множество шкафове и чекмеджета, само и само да приберете дрехите си.

   

  Решението е гардероб по поръчка

  Предимствата на модела на фабрика „Еврика“ са много. Четирикрилен гардероб с огледални и дървени врати, изработен от масивна дървесина, който обаче разполага и с множество хитроумни приспособления. В центъра на гардероба е създадена специална ниша от рафтове, които да използвате както предпочитате. С размери 3000/2700/660, тази мебел е идеална за вашата спалня или всекидневна. С лекота можете да приберете всичките си вещи тук и дори ще ви остане място за телевизор и домашна библиотека. Или просто да съхраните на рафтовете дребни сувенири или други вещи. А в случай, че размерите му са големи или твърде малки за вас, може да бъде изработен изцяло с размери на клиента.

  Този модел се произвежда от бук, дъб, череша, липа и други. Цветът можете да изберете от менюто „Цветове“, като разполагаме с богат каталог от нюанси.

   

  В зависимост от предпочитанията на клиентите ни се произвежда в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да се произведе и изцяло от масивна дървесина.

  В случай, че предпочитате по-нестандартен проект, можем да произведем и модулите съставящи този модел по отделно — двукрилен, трикрилен гардероб, с огледала, с чекмеджета, с надстройка. Моделът е част от комплект за спалня Реф. 4009, но може да се произведе и отделно.

  Размери
  Запитване