Описание
  Average: 3.6 (5 votes)

  Гардероб за обувки по поръчка

   

  Още една мебел, без която не може нито една жена. Ако обичате обувките и вечно не разполагате с достатъчно място за тях, предлагаме ви гардероб за обувки от масивна дървесина. Класическият модел с две крила е изработен изцяло от масив–дъб, бук, череша или липа. Може обаче да се произведе и в комбинация от масив и фурнировани плоскости, покрити с естествен фурнир.

  Елегантен и стабилен, този гардероб внася във всеки дом уют и комфорт. С размери 900/600/2000, моделът е подходящ не само за тесни коридори, но и за спални помещения. Може да намери място навсякъде в дома ви, където се нуждаете от него, при това, без да заема много място.

  Компактният му дизайн не е единственото му предимство. С извитата си горна част и класически, семпъл дизайн, той може да се впише успешно в интериора не само на дома, но и на офиса. Проектиран като гардероб за обувки, той може да служи за съхранение и на други вещи и аксесоари.

   

  Цветът не ви допада? От менюто „Цветове“ може да изберете сред богат каталог от тонове и нюанси. А високото качество на естественото дърво гарантира, че тази покупка през годините ще ви се изплати многократно.

  Практичният гардероб за обувки има и друго предимство. Широко чекмедже в основата, което може да служи за съхранение на други предмети и аксесоари. Тази мебел ще намери място не само в коридора, но и в спалнята или друга стая на дома. Освен това може да изработи във вид, който напълно да удовлетвори вашите изисквания.

   

  Според предпочитанията на нашите клиенти можем да го изработим артикулът гардероб за обувки с още с три или четири крила, или допълнителни надстройки и чекмеджета. Вратите могат да бъдат с огледала или без–всичко зависи от вашия вкус и въображение.

  Приложенията на модела също са многообразни. От една страна, можете да го използвате в дома или в офиса, а от друга, ако разполагате с хотел, да го използвате като акцент в хотелските си стаи. Клиентите ви ще останат очаровани от решението ви, тъй като освен функционален, той е и изключително стилен.

  Компактният гардероб за обувки подхожда на почти всеки дом, офис или хотелски комплекс. Освен това фабрика „Еврика“ предлага и отстъпки при покупката му.

  Размери
  Запитване