Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Ретро двукрилен гардероб

  Още един изключително функционален модел на фабрика Еврика. Предлагаме на вниманието ви двукрилен гардероб от масивна дървесина с допълнително изградени чекмеджета. Моделът е идеален, както за домове с малка жилищна площ, така и за офиси и хотелски стаи. Практичен и функционален, той ще ви служи вярно и има редица предимства.

  Изработен от масивна дървесина—дъб, бук, череша и липа, този двукрилен гардероб притежава редица преимущества, които го отличават от модерните му еквиваленти от МДФ и ПДЧ плоскости.

  На първо място—здравина. Моделът е изработен от масивна дървесина, но по желание на клиентите ни може да се изработи от плоскости с естествен фурнир, в комбинация с масив.

   

  На второ—функционалност. Модулите могат да бъдат произведени поотделно, като според желанията на клиентите, разполагате с надстройка, допълнителни крила / можете да поръчате двукрилен или трикрилен модел/, огледални вратички, вътрешно разпределение по ваш вкус.

  На трето и не на последно място—достъпна цена. Мебелите от ПДЧ и МДФ се предлагат на ниска пазарна цена, но след няколко години се оказва, че трябва да заплатите двойно или за поправката им, тъй като лесно се износват, или за изцяло нов комплект, което ощетява сериозно бюджета. За сметка на това, този двукрилен гардероб е толкова стабилен, че буквално ще ви служи вечно. Освен това разполагате с гаранция за качество от фабрика „Еврика“.

  Освен качествени, нашите мебели се изработват така, че да отговорят изцяло на личния вкус на всеки клиент. Естественият цвят на дървесината не подхожда на интериора на дома ви? Никакъв проблем. В менюто „Цветове“ на сайта, можете да изберете модел по ваш вкус.

   

  Искате двукрилия гардероб да се съчетава с останалата част от обзавеждането в дома ви? Фабрика Еврика може да произведе всички мебели, от които се нуждаете по ваш вкус и на разумна цена. А при поръчки на количества двукрили гардероби, ще ви направим и изгодна отстъпка.

  Размерите също не са проблем. Моделът се произвежда по стандарт 1000/1820/610, но може да бъде изработен и изцяло с размери на клиента. Освен това можете да поръчате този двукрил гардероб, в какъвто поискате вариант—с три, четири крила, огледала, чекмеджета или надстройки—ние с радост ще го произведем за вас.

  Размери
  Запитване