Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Трикрилен гардероб от масив

  Ако обичате ретро дизайна, ще се влюбите в тази мебел. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага на вниманието ви гардероб, който ще подхожда не само на спалнята в класическия ви дом, но и на всяко помещение, в което решите да го поставите.

  Решен в класически, но изключително семпъл стил, този трикрилен гардероб е подходящ за всеки тип интериор. Без значение дали мечтаете за американска кънтри атмосфера у дома, френския прованс или средиземноморския класически стил, тази мебел идеално ще се впише в атмосферата на дома ви. От менюто „Цветове“ можете да изберете най-подходящия за вас, а ако предпочитате, може да се запази цветът на дървесината, от която е изработен – дъб, бук, череша или липа, като отгоре се третира със специално защитно лаково покритие.

   

  Подобно на повечето мебели на фабрика „Еврика“ и този трикрилен гардероб се произвежда от масив. По желание на клиентите ни обаче може да се изработи от плоскости с естествен фурнир и масив.

  Гардеробът се изработва с размери 1500/2000/600, като според вкуса на клиента се прави вътрешното разпределение. Освен това отделните модули се изработват отделно, и с допълнителни врати, надстройки, чекмеджета, огледала и във вид, който изцяло да отговаря на вашите изисквания – двукрилен, трикрилен гардероб, с огледала, с чекмеджета, с надстройка.

   

  Класическият модел трикрилен гардероб има и друго предимство – може да намери място във всяка стая на дома ви.

  Ако нямате достатъчно пространство в спалнята, той успешно може да краси коридора, или да се превърне в част от обзавеждането на всекидневната или дори банята, ако имате нужда от подобна мебел там. Гарантираме ви неговото високо качество и дълъг живот, тъй като е изработен да служи практически вечно.

   

  Защо да изберете трикрилен гардероб на фабрика „Еврика“?

  В сравнение с останалите модели на пазара, той има няколко ключови предимства. Масивната дървесина е по-устойчива на времето, покрита със защитно лаково покритие устоява на атмосферните влияния, а при правилно поддържане и съхранение ще ви служи практически вечно.

  Това е един от най-търсените и предпочитани модели на фабрика „Еврика“, затова при поръчка на количества, предлагаме и солидни отстъпки.

  Размери
  Запитване