Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Гардероб за коридор от масив

   

  Един изключително функционален модел, който несъмнено ще допадне на собствениците на компактни жилища. Предлагаме ви гардероб за коридор с три крила, който може да се впише перфектно във всеки интериор.

  Моделът е изключително подходящ за компактни жилища, където е нужно да съберете максимално много вещи и предмети на минимална площ. Друго негово предимство, е, че притежава помощни чекмеджета, които винаги могат да ви влязат в употреба.

  Вътрешното разположение на гардероба се прави изцяло по вкус на клиента. Имате нужда от повече пространство за връхни дрехи? Двукрилият модул е идеален за целта. Трябва да съберете чанти и обувки? Третото крило е много подходящо за това.

   

  Чекмеджетата отдолу са с дълбочината на самия гардероб и са изключително удобни. В зависимост от предпочитанията ви, може да се изработят не само три отделни чекмеджета, но и едно цяло, или две с различна големина. Изцяло по ваш вкус.

  Както всички мебели на фабрика Еврика и този гардероб е изработен от масивна дървесина. Но ако клиентите ни предпочитат, предлагаме в комбинация от фурнировани плоскости и масив. Цветът също е по ваш избор. Ако предпочитате, можем да изработим вашия гардероб за коридор в естествените цветове на дъб, бук или череша, или в цвят по ваш вкус. Мостри можете да видите в менюто „Цветове“ на сайта.

  Всеки модул от модела гардероб за коридор може да бъде изработен самостоятелно или в комплект. Освен това можете да го съчетаете с останалото обзавеждане от дома или помещението, което ще декорирате.

   

  С размери 1800/600/2100 този трикрил гардероб е подходящ за всеки дом, без значение дали разполагате с повече или по-малко място. Освен това можете да му намерите приложение навсякъде. Ако не разполагате с достатъчно място в коридора, можете да го използвате в спалнята, дневната или дори в банята, при положение, че помещението е добре изолирано от влагата.

  В зависимост от желанията ви, моделът може да се конструира с допълнителни модули или без тях можем да ви произведем двукрилен или трикрилен гардероб, с огледала, с чекмеджета, с надстройка — изцяло по ваше желание. Това е един от най-търсените ни модели на българския пазар и при поръчка на количества предлагаме и отстъпка. 

  Размери
  Запитване