Описание
  Average: 4.4 (13 votes)

  Бял гардероб за спалня от масив

  Модерния интериор на дома изисква и подходящи мебели. А един бял гардероб за спалня е най-подходящото предложение.

  Предлагаме на вниманието ви един изключително елегантен бял гардероб за спалня. Подходящ за големи и просторни помещения, комплектът е идеален за ценителите надеждни и масивни мебели. Моделът представлява, масивен бял двоен гардероб с общо четири големи крила, шкаф по средата и три чекмеджета.

  Бял гардероб за спалня е един от най-харесаните модели на фабрика „Еврика“. Може да бъде произведен от бук, череша, дъб или липа, в зависимост от предпочитанията на клиента. Освен това, може да бъде поръчан в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или да се произведе изцяло от масивна дървесина, като за клиентите, които поръчат количества, предлагаме и отстъпки.

   

  В случай, че бялото не е вашият цвят, комплектът бял гардероб за спалня може да се произведе в цвят, различен от настоящия, а в менюто „Цветове“ можете да изберете тон по ваш вкус. Освен това комплектът предлага и друго предимство—може да се произведе в отделни модули, или да комбинирате частите така, както на вас ви харесва. Идеално решение за клиенти с виждане за друг стил.

  Белият класически цвят на гардероба е изключително елегантен и практичен. Той е идеален за домове с по-големи помещения и за клиенти, които държат на реда у дома, или за дами, които обичат да пазаруват и притежават повече дрехи. Двата големи двукрили гардероба са с вътрешно разположение, изцяло по изискване на клиентите ни, а средния шкаф идеално може да се използва за прибиране на спално бельо или други вещи и аксесоари.

   

  Трите чекмеджета под него осигуряват допълнително нужно пространство за останалите вещи и предмети в помещението. Предимството на комплекта бял гардероб е в неговата функционалност. 

  Специалистите на фабрика „Еврика“ могат да произведат и модулите съставящи този модел по отделно. В зависимост от вашите предпочитания, може да се изработи двукрилен, трикрилен гардероб, гардероб с огледала, с чекмеджета, или с надстройка. От фирмата работим изцяло според изискванията и нуждите на клиента. Един от най-продаваните ни модели. Част е от спален комплект — Реф. 4004. 

  Размери
  Запитване