Гардеробът е неизменна част от интериора на дома и изключително важна мебел. През различните епохи, той претърпява много трансформации, но си остава все така необходим и функционален, а най-важните му характеристики и до днес остават непроменени — удобство и практичност.

Гардеробът е съществена мебели във всеки дом. На пазара днес има огромно разнообразие от модели — от евтини до луксозни. Първото, по принцип, има един недостатък — ниско качество, а вторите не може да си позволи всеки потребител. Ние, производителите на мебели от фабрика „Еврика“, предлагаме широка гама от гардероби за дрехи и бельо, за спалнята, антрето или коридора, на достъпни цени.

При нас ще откриете разнообразие от стилове и модели - от класически гардероби, до модерни решения с плъзгащи се врати, огледала, рафтове и чекмеджета. В зависимост от личния ви вкус, можем да изработим и желаните от вас мебели и по поръчка. Материалите, от които са изработени мебелите, са от естествена дървесина, като най-предпочитани и надеждни са именно гардеробите от масив. Те могат да бъдат изработени с плъзгащи се механизми, дървени вратички, или съобразно вашите индивидуални предпочитания. Всичко, което трябва да направите е да изберете модела и вида дърво, от което искате да бъдат изработени мебелите ви, а ние ще ги изработим, доставим и монтираме, до всяка точка на Европа.

Предимството на гардеробите от масивно дърво, е, че са издръжливи и качествени. Освен това не са податливи на влага и не деформират лесно. Могат да бъдат изработени в различни варианти: еднокрили, двукрили, с три или четири крила и др. За нетрадиционалистите се предлагат ъглови гардероби или т. нар. „разкъсани“ гардероби, чиито модули можете да разположите в различни зони от стаята или дома.

Гардероби за спалня от фирма „Еврика“

Всички произведени модели са с най-високо качество и са изработени от дъб, бук, череша, орех, или липа. Изборът на модела гардероб за спалня, зависи от вашия вкус и размера на стаята. Предлагаме дизайнерски решения в различни стилове и цветови схеми, но изработваме и мебели по поръчка.

По желание на клиента, гардероба може да бъде оборудван с голямо огледало - тогава ще имате не просто място за съхранение на дрехи и бельо, а многофункционална мебел. Здравият дизайн осигурява надеждност и дълъг живот. Ако нямате възможност за маневреност, можете да изберете гардероби с плъзгащи се врати. Моделите с панти са предпочитани за помещения с повече пространство. Можете да избирате още, дали мебелите ви да бъдат с красив обков, с дърворезба, а ако имате колебания в избора си, да се посъветвате с наш специалист, как да ги съчетаете с останалата част от обзавеждането в дома ви.

За да гарантираме качеството на нашите гардероби, ние ги изработваме от естествено дърво (дъб, бук, череша). Освен това те са защитени от атмосферните влияния със специално лаково покритие.

Мебелна фирма „Еврика“, освен гардероби за спалнята, предлага още гардероби за детски стаи и антрета. По желание на клиентите можем да изработим и модели вградени гардероби. Всички наши модели са с високо качество, решени в разнообразни цветове и форми. И отговарят изцяло на европейските стандарти за обзавеждане.