Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Шкаф за баня с мивка

  Неудобството да купуваме отделно шкаф за баня и отделно мивка, лесно може да се отстрани, чрез шкаф за баня с мивка. Тази елегантна и стилна мебел е много удобна и практична, а освен това и изключително красива.

  Вратичките на шкафа са изкусно изработени, за да пестят място, а към него вървят и две чекмеджета.

  Предложеният модел е в бяло с кафява патина, но вие може да изберете цветовете от секцията „Цветове” на сайта.

   

  Шкаф за баня с мивка се изработва само по поръчка и е с размери на клиента. Моделът е с елегантен, но и практичен дизайн, така че не заема много място.

  Лесно можете да го монтирате в малка, или по-голяма баня. Ако помещението ви е компактно, този шкаф е най-удобното решение — изглежда добре, функционален е, а вградената мивка ви спестява място.

  Освен тази мебел, за вашето обзавеждане за баня, може да се доверите на фабрика „Еврика” и за огледалото за баня или други мебели. Предложенията ни може да видите в каталога на фирмата на сайта.

  Предимствата му пред други мебели от този тип, не се изчерпват единствено с визията. Моделът е изключително здрав и устойчив на различни натоварвания и влага.

   

  Друго важно преимущество на шкаф за баня с мивка на фабрика „Еврика” е, че изработен с крачета. Това осигурява допълнителна изолация от влагата, дори и при неприятни инциденти.

  Стабилните крака ще издържат тежестта на мивката и шкафа без затруднения. Освен това, те идеално се съчетават с орнаментите по цялата мебел.

  Стилизираните декорации придават изискан вид на модела. Също така го правят подходящ за модерни и класически интериори в жилищата.

   

  Вградената мивка осигурява достатъчно допълнително пространство в помещението, а и не заема много място. А страничните плотове предпазват от преливане и ви осигуряват още малко площ за дребни предмети в банята.

  При правилна употреба и съхранение на тази мебел, ще можете да я използвате дълго и пълноценно. Освен това можете да бъдете сигурни, че след няколко години няма да ви се наложи да я сменяте, защото се е раздула от влагата, или се е повредила от дългогодишна употреба. За клиенти, направили големи поръчки, предлагаме преференциални условия.

  Запитване