Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Шкаф за бяня с извити врати

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага на вашето внимание, един изключително атрактивен модел—шкаф за баня—3135.

  Моделът е идеален, както за класически, така и за модерни бани. С изчистен дизайн, ненатрапващи се декорации и най-вече функционално изработени площи, той е перфектен за всяка баня.

  Нашият луксозен шкаф за баня е с извити врати, декоративни дръжки и чекмеджета, които да приберат всичките ви дребни вещи, които не искате да виждате пръснати из помещението. Благодарение на своя дизайн, моделът позволява отгоре да се поставят и плотове, което го прави още по-функционален.

   

  Предложения модел на фабрика „Еврика” включва голям шкаф за баня с двойни врати и две допълнителни шкафчета с чекмеджета. Изложеният на снимката модел е в розово с кафява патина и изкуствено състарен.

  Вие може да изберете подходящия за вас цвят от секцията „Цветове” на сайта на „Еврика”.

  Шкафът се изработва с размери на клиента, а освен за жилища, той е напълно подходящ и за търговски обекти, както и за хотелски комплекси. Поглезете гостите си и си осигурете допълнителен комфорт, залагайки на една красива мебел от масивна дървесина.

   

  Елегантният дизайн на тази мебел е много подходящ за всеки тип интериор. Може да го разположите, както в модерна, така и в по-класическа баня.

  С правилно поддържане на помещението и ограничаване на влагата, този шкаф за баня на фабрика „Еврика” ще ви служи с години. А стилният и изчистен дизайн е винаги актуален.

  Преимуществата на луксозния шкаф за баня 3135 са много. И не са свързани само с външния му вид и удобното разпределение на помещението.

   

  Дървесината е от масивно дърво—дъб, бук или череша и е покрита със специално защитно покритие, което да предпази мебелите от влагата.

  За разлика от пластмасовите мебели за баня, които се чупят, или от евтиното ПДЧ, което се раздува, тези мебели са изключително качествени и издръжливи. Можете да сте спокойни и относно външния им вид. Дори и след години те ще изглеждат, все едно преди малко сте ги купили от магазина.

  Може да комбинирате нашия луксозен шкаф за баня, с други подходящи мебели от каталога на фирмата. А за клиенти, които поръчват по-големи количества от този продукт, предлагаме и преференциални условия.

  Запитване