Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Шкаф за баня от масивно дърво

  Мебелна фабрика „Еврика” ви предлага семпло, но елегантно решение за баня, което ще ви спести усилията при подбор и комбинация на мебели за мокрото помещение.

  Нашият шкаф за баня с огледало покрива по-голяма част от интериора на тази специфична част от жилището, независимо от големината й. Дизайнът на тази мебел е изключително фин и елегантен и позволява тя да намери място в почти всеки дом. Особено, ако искате да поставите нещо наистина вдъхновяващо в банята, с което да се поглезите, а гостите ви да бъдат наистина зашеметени.

  Моделът е с размери 1100/850/360 и е от продуктите, за които се казва, че са с лаконична красота. Строгата конструкция предлага две малки чекмедженца с фин обков, в които да се подредят аксесоари за баня, които не бихте искали да изложите на показ. В големия шкаф под тях има достатъчно място за чисти хавлии или дори препарати за почистване.

   

  Долната част е с елегантна рамка с много нежна резба. Цялата конструкция лежи върху ниски извити крачета. Огледалото в композицията е с нетипична рамка. Най-важното е, че целият продукт се предлага с удобна мивка, която покрива дървените части и ги предпазва от вредата на постоянното излагане на водата.

  Можете да поръчате вашия шкаф за баня с огледало от бук, череша, дъб или липа. Предлагаме да го изработим от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Цветът на продукта може да изберете от менюто "Цветове" като имате предвид препоръката ни, че малките бани „обичат” светлите, нежни нюанси, а в големите стоят много по-добре тъмни мебели. Класически избор за цвета на интериора за баня е белият, но за да избегнете монотонността ви съветваме да проявите въображение или дори да комбинирате два или повече цвята.

   

  Предвидили сме възможността да имате нужда от различна големина на модела шкаф за баня с огледало. Приемаме индивидуални размери, за да отговаря най-добре на спецификата на помещението ви.

  Този продукт е чудесно решение не само за дома, но и за места като туристически обекти. На клиенти, които се нуждаят от количества шкаф за баня с огледало, предлагаме изгодна отстъпка, която да облекчи бюджета им за вътрешен дизайн.

  Размери
  Запитване