Описание
  Average: 5 (4 votes)

  Количка за ресторант от дърво

  В стилното заведение за хранене, което претендира за отбрана клиентела и съответните звезди, държат на безупречното качество във всичко. Там ще намерите образцов персонал, качествена храна и напитки и прекрасна атмосфера, която се определя предимно от обзавеждането.

  Десетки изискани заведения у нас са се доверили на мебелна фабрика „Еврика”, за да поднесат на гостите си красив класически интериор. Предприятието ни предлага великолепни образци и се е погрижило за всеки детайл от обзавеждането — от масите и столовете до обичайната количка за ресторант.

   

  Предлаганият модел се с впечатляващи размери 1100/865/600. Този продукт пести огромните усилия на сервитьорите при поднасянето на големи количества чинии и чаши. Благодарение на тази количка за ресторант те ще мога да се съсредоточат върху качествения сервиз и обслужване на гостите. Освен това е идеално решение за всяко елитно заведение, когато се налага да почистите дискретно масите, без да смущавате гостите. Само с едно минаване, можете да съберете всички мръсни прибори, а дизайнът й по никакъв начин няма да отблъсква и притеснява гостите.

  Моделът предизвиква внимание не само с големината си, но и с прекрасен дизайн. Правоъгълният плот е решен с вълнообразни защитни накрайници. Той лежи върху четири красиво резбовани основи. Долният плот е почти еднакъв с горния. Върху него е инсталирана и поставка за бутилки. Ефектната визия се завършва с красива дръжка и големи колела в предната част.

   

  Тази количка за ресторант се произвежда само от масивна дървесина на бук, череша, дъб или липа. Цветът й може да изберете от специализираното меню. Обръщаме ви внимание на възможността да си „поиграете” с богатата палитра, която предлага предприятието ни. Може да я поръчате в комбинация от цветове или дори със състарен финиш, който да подчертае ретро ефекта на модела. По желание на клиентите използваме и специална патина, за да подчертаем отделни детайли. Може да се изработи и с дърворезба.

  Познавачите ще потвърдят необходимостта от количка за ресторант дори в частните домове. В големите къщи на хора с възможности и широк кръг от познати и бизнеспартньори подобна помощна мебел е не само практично допълнение. Когато посрещате много гости, ще направите впечатление с взискателност и особено внимание към всеки елемент на посрещането им.

  Размери
  Запитване