Описание
  Average: 4.2 (5 votes)

  Радиаторни решетки от дърво и ратан

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее с възможността да покрие всички нужди на клиентите си в опита им, за да създадат елегантен дом. И предвид факта, че радиаторите не са част от близкото минало, но и от настоящето, предвидени са специални радиаторни решетки, които да бъдат практични, но в същото време да придадат и малко блясък на тази част от дома.

  За да се радвате на красота и уют не стига само да се обзаведете със стандартните образци, но и да се погрижите за малките детайли така, че да създадете стилово единно цяло.

  Предприятие „Еврика” идва на помощ на клиентите си в тази задача като им предлага една наистина луксозна изработка на радиаторни решетки. Нестандартната мебел покрива на подходящо отстояние отоплителния уред. Материалите, с които е направен гарантират не само ефектната визия, но и безопасността на домакинството.

   

  Семействата с малки деца отлично осъзнават необходимостта от радиаторни решетки, за да са в безопасност най-малките в дома. Такъв аксесоар не просто защитава хората, но и се превръща в елегантно допълнение на всеки класически интериор. С него не се натрапва контраста от метал с естествени материали, а се оформя деликатно цялостната класическа визия на вътрешния интериор.
   
  Моделът радиаторни решетки представлява семпла и стабилна дървена конструкция, на която свободното пространство е заето с ратаново покритие – много ценен и надежден материал. Стои на ниски крачета от земята, за да улесни топлообмена и вентилацията, но и работата по поддържането на чистотата в стаята.

  В каталога ни не предлагаме стандартни размери на продукта, защото го произвеждаме по размери на клиента, които отговарят на специфичната големина на отоплителния им уред.

   

  Изработват се от дъб, череша, бук или липа, в цвят, който може да изберете от менюто "Цветове”. На фирмения ни сайт ще намерите богата палитра от нюанси, които да отговарят на останалите мебели в интериора ви.

  Дизайнът на тези радиаторни решетки гарантира уместното им използване навсякъде. Независимо дали става въпрос за стаите на дома ви, в офисите на фирмата или туристически обекти — те са удобно и практично допълнение, което естествено се комбинира с класическа мебел.

  Клиентите ни, които имат уреди с нестандартна визия или предпочитат различен дизайн радиаторни решетки, могат да ни предложат скица, по която да им изработим.

  Запитване