Описание
  Average: 4.7 (2 votes)

  Закачалка от дърво

  Да цените естествените материали и класическите мебели, не означава да се заробите с традиционни дизайни и познати до писване модели. Специалистите от мебелна фабрика „Еврика” са се погрижили да предложат на клиентите си луксозна изработка, новаторска визия, съчетана с практичност, при това с класически дизайн. Чудесен пример за това е предлаганата закачалка, която е с размери по каталог: 400/920/420.

  Моделът видимо се различава от познатите образци на стойка, които сме виждали десетилетия наред по българските домове. Закачалка от марка „Еврика” ще се хареса дори на почитателите на модерните мебели с нейната „аеродинамична” форма.

  Тази допълваща мебел представлява конструкция от две съставни части, събрани под формата на Х. Всяка от тях е с плавни извивки и интересен елемент по краищата. Липсва всякаква резба по гладката повърхност, но продуктът е много атрактивен за клиентите ни. Нестандартното дизайнерско решение на „Еврика” се цени дори и в чужбина — изработваме го предимно за износ във Франция.

   

  Моделът е ценен и заради това, защото е създаден така, че да пести максимално място. Ако нямате нужда от нея, може лесно да я сгънете и да я приберете на удобно място. Тя може да се изработи с размер на клиента, така че да ви улесни още повече. А заради компактните си размери може да се използва наистина навсякъде—у дома, в офиса, на вилата или дори в хотелски комплекси и ресторанти, където да я разположите в частните салони за гости.

  Може да поръчате вашата закачалка от масив или в комбинацията му с фурнировани с естествен фурнир плоскости. Предлагаме избор между висококачествена дървесина на бук, череша, дъб или липа.

   

  Можете да станете съавтор на това нестандартно решение като изберете подходящ цвят за него. „Еврика” предлага широка палитра от нюанси, в който да намерите този, който да отговаря на големите мебели в интериора. В менюто "Цветове" на фирмения ни сайт може да се спрете на атрактивна комбинация от два или повече нюанса. Така може да се радвате на закачалка не просто с атрактивен дизайн, но и с уникален колорит.

  Моделът подхожда идеално както за домове, така и за приемните на елегантни офиси или хотели. На клиенти, които се нуждаят от количества, предлагаме изгодна отстъпка.

  Размери
  Запитване