Описание
  Average: 3.7 (6 votes)

  Количка за сервиране от дърво

  Елегантното обзавеждане на всяко помещение не приключва с подреждането на стандартните големи мебели. За завършен интериор и вкус на собственика говори цялостната композиция и вниманието към всеки детайл. Мебелна фабрика „Еврика” се е погрижила да предостави богат каталог на клиентите си, в който да намерят всички необходимите продукти.

  Собствениците на големи домове, хотели и ресторанти няма как да пренебрегнат необходимостта от количка за сервиране. В петзвездните туристическите обекти тя е от изключителна необходимост и говори за безупречно обслужване и внимание към клиентите.

  Със същия успех можете да използвате модела и в частен дом, или като аксесоар за луксозните хотелски апартаменти. Гостите ви ще бъдат очаровани от наличието на подобна придобивка. Независимо дали става дума за това да ги настаните в луксозен хотелски апартамент, в интериора, на който е включена количка за сервиране или я използвате у дома.

   

  Моделът количка за сервиране, който ви предлагаме, е с размери 860/900/440 по каталог. Конструкцията й е класическа, но като всеки продукт на „Еврика” е луксозна изработка с много ефектен дизайн.

  Стандартният правоъгълен плот е с извивка отпред, предпазен релеф и лежи върху изкусно изработени основи. Задните са прави с много красива резба, а предните–с извита форма. Над крачетата е свързан еднакъв на горния плот, а цялостното решение се завършва с елегантна дръжка.

   Можете да поръчате количка за сервиране от висококачествената дървесина бук, череша, дъб или липа, изцяло от масив или комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

   

  Цветът на продукта, естествено, трябва да е еднакъв с тези на цялостното обзавеждане на дома или ресторанта. От менюто "Цветове" можете да изберете подходящия нюанс или дори да предложите дизайнерско предизвикателство от комбинация на цветове.

  Ако интериорът на мястото, в което ще я използвате, е в битов стил или с ретро мебели, препоръчваме използването на състарен финиш, който да завърши елегантно цялостното решение.

  Независимо от размерите по каталог, най-добре е да се съобразите с удобството и нуждите си. Можем да я изработим с големина по желание на клиента.

  Тези от вас, които се нуждаят от количества количка за сервиране, могат да разчитат на изгодна отстъпка от „Еврика”.

  Размери
  Запитване