Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Уникална поставка за вестници от дърво

  Кошница за вестници с размери 490/475/300 е елегантно допълнение за дома на всеки от клиентите ни, които държат на красотата във всеки детайл на обзавеждането си. Този симпатичен аксесоар е подходящ за всеки дом и е изключително елегантен. Освен това е удобен начин да съхранявате любимите си вестници и списания на едно място.

  Както всички в каталога ни и малките мебели на фабрика „Еврика” са изключително луксозна изработка, с отлично качество и лесна поддръжка.

  Предлаганата кошница за вестници е изящна изработка с малък правоъгълен плот, две стабилни основи с извити линии и сърцевидна украса в основата и решетки.

   

  Моделът има фина структура и е много лек. Това обаче не пречи на надеждността му. Ще ви служи вярно в продължение на дълги години, а красотата само ще се обогати с ретро чар с времето. Освен това е изключително елегантно допълнение към интериора на дома.

  Продуктът може да се изработи от бук, череша, дъб или липа. Използваме дървесина само от най-добро качество, както и щадящи материалите техника и покрития.

  Имате богат избор от възможности да се сдобиете с единствена по рода си кошница за вестници. Освен дървесината, може да изберете и материалите за изработката й — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив.

  Имате възможност и да изберете цвят, който да отговаря на останалите мебели в дома ви. В едноименното меню на сайта ни ще се натъкнете на богат колорит, а вие ще решите точно кой нюанс е подходящ за вас.

   

  На илюстрациите се вижда как играта с цветовете и дори комбинациите от два или повече променят тотално продукта. Не пренебрегвайте възможността да поръчате модела и със специален финиш за ефект.

  Вашата кошница за вестници може да бъде поръчана и с индивидуални размери, за да стои по-добре в помещението, в което ще я поставите. Тя може да намери място както в хола, така и до портмантото в коридора или защо не — в спалнята.

  Клиентите ни, които я виждат като елегантно допълнение за хотела си, може да получат подходяща отстъпка при поръчка на количества. Всеки от тях ще получи удоволствието да предлага завършен интериор с кошница за вестници, която произвеждаме специално за износ за Франция. 

  Размери
  Запитване