Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Ретро кошница за списания

  Фабрика „Еврика” се е погрижила да предложи богат каталог не само с най-популярните мебели. Взискателните ни клиенти, които държат на безупречното качество и обръщат внимание на всеки акцент в интериора, могат да намерят сред продуктите ни всичко за дома, произведено от дърво — започвайки от масивните кухни и стигайки до дребните „детайли” като помощни масички или поставка за списания.

  Като всички артикули в каталога ни и малките мебели се отличават на пазара с луксозна изработка, елегантна визия и дълготрайност. Образец за това е предлаганата поставка за списания с размери 520/400/350.

  Моделът е с красив, разчупен дизайн и се радва на популярност дори и в чужбина. Произвеждаме го специално за износ за Франция, като също така има много почитатели и в Австрия, както и в България.

   

  Ако домът ви е издържан в класически стил, с елегантни мебели от естествени материали, този продукт е само за вас. Малкият правоъгълен плот е нежно щрихиран с резба, а основната конструкция е с разчупена форма и елегантни извивки.

  Продуктът е лек, но много стабилен. Не заема място, но върши чудесна работа не само като поставка за списания. Може лесно да се мести и дори да го „модифицирате” в помощна масичка, масичка за кафе или стационарен телефон. Лесно ще му намерите място и в хола, и в спалнята, и в коридора.

  Произвежда се от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-взискателните ни клиенти обаче я поръчват изцяло от масив.

   

  Цветът на вашата поставка за списания може да изберете от менюто "Цветове", като естествено се съобразите с останалите мебели в помещението. Златното правило е: Колкото по-тъмно, толкова по-достолепно. Нежните нюанси ще олекотят визуално модела. Традиционният избор обаче е от кафявата гама.

  Моделът е чудесно допълнение както за офиса, така и за места като хотели или почивни бази. На клиентите предлагаме изгодни отстъпки при поръчка на количества.

  На всички даваме възможност да се съобразят с индивидуалната големина на помещението, в което ще поставите вашата поставка за списания. Затова може да я изработим по размери, различни от посочените в каталога, а по желание на клиента.

  Размери
  Запитване