Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Масажна маса

  За добрия масаж са необходими три неща–приятна атмосфера, добър терапевт и удобна маса.

  Ако сте се подлагали на масажни процедури, добре знаете, че удобството по време на масажа е от важно значение. А маса за масаж на „Еврика” отговаря на всички изисквания за стил и качество.

   

  Всички, които са ползвали услугите на професионални масажисти могат да споделят опит не само за работата им, но и за мястото, на което са били настанени. И в немалко случаи се оказва, че колкото и опитен да е терапевтът, ако масата е прекалено твърда и неудобна, просто няма да можете да се отпуснете пълноценно.

  И тъй като комфортът в тези ситуации е най-важен, предлагаме ви модел на фабрика Еврика, който е идеален за масаж.

   

  Маса за масаж 2132 е най-новото ни предложение. Освен, че има стабилна и сигурна основа, която може да издържи дори по-тежки клиенти, тя е с мека и отлично тапицирана повърхност, върху която да се отпуснете и да се наслаждавате на масажа.

  Удобството на клиентите обаче не е единственото, за което ние мислим. Отдолу и предвидена специална площ, на която можете да подредите консумативите, от които имате нужда. Това спестява доста време и на служителите, докато обгрижват пациентите.

   

  Масата за масаж се изработва изцяло от масивно дърво–дъб, бук или череша. Размерите й са съобразени с изискванията на клиента, който сам ги определя.

  Тапицерията е с естествена кожа, но от секцията „Кожи” може да изберете и други варианти и разцветки.

  Що се отнася до цвета на дървото, бялото далеч не е единственият ни избор. Може да изберете най-подходящия за вашия вкус тон, в секцията „Цветове” на сайта.

   

  Маса за масаж на фабрика за мебели „Еврика”, идва при вас с гаранция за качество и надеждност. За разлика от другите маси, които се продават в търговската мрежа, тя е достатъчно стабилна, за да издържи на натоварване.

  Тя е достатъчно голяма, за да намери място, както в козметичен кабинет, така и в спа център. А в случай, че решите да заявите по-големи количества, компанията предлага преференциални условия на своите клиенти.

  Запитване