Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Луксозна табуретка за хол

  Табуретка за хол е един от най-стилните и изискани модели на фабрика „Еврика”. В листата с малки мебели за сядане, тя заема специално място.

  Дизайнът е семпъл, но в същото време и класически, благодарение на което тя отговаря на всички изисквания за класическите интериори. Същото се отнася и за модерния интериор. С подбор на подходящия цвят, тя може да се съчетае успешно дори с мебелите в ултрамодерно жилище.

  Изящната дърворезба и леко извитите крачета, осигуряват допълнителна стабилност на табуретката. Същото се отнася и до рамката, която е доста изчистена и стилизирана.

   

  Седалката е с голяма възглавница, която е много изчистена и елегантна. Освен това е надеждно закрепена, така че няма опасност дамаската да се разкъса или сцепи, ако я използвате по — продължително време.

  С височина от 450 на 540 тази табуретка е идеален аксесоар за хол, антре, дори за спалнята. Може да я поръчате в различни цветове и дамаски, които вие избирате.

  Представеният модел на снимката е с резби и златна патина. Клиентите обаче могат да изберат между над 18 цвята в секцията „Цветове” на сайта. В секцията „Дамаски” може да се насладите на голямо разнообразие от десени. В случай, че предпочитате кожена тапицерия, може да изберете най-подходящия тип за вас от секцията „Кожи”. Предлагаме дамаски, както от естествена, така и от изкуствена кожа.

   

  Табуретка за хол 5079 на фабрика „Еврика” се изработва от масивна дървесина — дъб, бук или череша. Може да се комбинира успешно с всички мебели от серията „Орхидея” или с мебели по ваш вкус. Други предложения може да видите в каталога на фирмата на сайта.

  Освен за хол, тази табуретка е подходящ аксесоар и за хотели, офиси, магазини. Може да я поставите във вашия бутик, докато гостите ви сядат за малко и те ще се чувстват комфортно върху нея.

  Моделът е подходящ и като допълнителна декорация в антрето. Ако се налага да седнете за малко, за да се обуете, тази мебел е най-подходяща — не заема място, а стои изключително красиво.

  Фабриката дава гаранции за качеството на своите мебели и табуретка за хол 5079 не прави изключение. А ако поръчате по-голямо количество, получавате и отстъпки.

  Размери
  Запитване